Porin kaupungin asiakaspalvelu

Porin kaupungin asiakaspalvelussa palvellaan asukkaita keskitetysti kaupungin ja valtion toimijoiden yhteisessä palvelupisteessä Porin Leijonassa.

Porin Leijonan palvelupolku

Asiakaspalvelussa palvellaan kuntalaisia monenlaisissa Porin kaupungin asioissa. Tarkempi palvelulistaus alla. Tilassa toimii myös matkailuneuvonta sekä Porin brändituotemyynti. 

Palvelua saa paikan päällä, sähköpostitse ja puhelimitse. Asiakkaiden vapaassa käytössä on asiakaspäätteitä ilman ajanvarausta, ja tarvittaessa saa myös digitukea sähköisessä asioinnissa.

Tilasta löytyy nähtävillä olevat asiakirjat ja lomakepiste. Asiakaspalveluun voi ilmoittaa kaupunkia koskevia vikailmoituksia ja palautteita, sekä toimittaa kaupungin kirjaamolle osoitetut asiakirjat.

Porin Leijonassa on käytössä vuoronumerojärjestelmä. Asiakaspalvelupiste sijaitsee katutasossa ja tila on täysin esteetön.

Yhteystiedot

Yrjönkatu 6, 28100 Pori

02 621 1100
asiakaspalvelu@pori.fi

ma 10-16
ti-to 8-16
pe 8-15

Poikkeusaukiolot ilmoitetaan erikseen.

Pysäköintipaikkoja löytyy Porin Leijonan edustalta. Paikat ovat 2 h kiekkopaikkoja. Edustalla on myös kaksi liikkumisesteisen pysäköintitunnuksen omaaville tarkoitettua invapaikkaa. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy kauppatorin ympäristöstä sekä Valtakadun puolelta.

Ajankohtaista


Palvelut