Ekopaja

Ekopaja sijaitsee Lavian kaupunginosassa osoitteessa Keskustantie 4. Ekopajatoimintaa harjoitetaan vanhalla keskuskoululla keskustan kupeessa. Ekopajalla työskentelee lavialaisia nuoria ja aikuisia työntekijöitä. Tarkoituksena on ehkäistä lavialaisten nuorten ulkopuolisuutta ja aikuisten syrjäytymistä kansalaisyhteiskunnasta tarjoamalla mielekkäitä työtehtäviä työllistämisen parissa.
Ekopajan työntekijät avustavat lavialaisia useissa kyläyhteisön hyvinvointipalveluissa.
Ekopaja toimii alueensa sähkö- ja elektroniikkalaite-, sekä rautaromun vastaanottopisteenä. Kuntalaiset voivat toimittaa sähkölaitteita ekopajan toimipisteeseen. Avustamme kuljetuksessa, voimme noutaa laitteita lähialueilta vastaanottopisteeseen.
Lavian Ekopajalla suoritetaan sähkö- ja elektroniikkalaiteromun (SE-romun) vastaanottoa, väliaikaista varastointia ja pienimuotoista kunnostamista. Vastaanotetut laitteet puretaan jatkojalostukseen tai loppusijoitukseen. Metalli- ja SE-romua noudetaan ja vastaanotetaan Lavian lähialueilta. Kylmälaitteiden osalta tehdään kierrätystoimintaa (muun muassa televisiot, radiot, mikroaaltouunit, tietokoneiden näytöt). Lavian ekopajalla on voimassa oleva ympäristölupa.

Avoinna ti-to kello 7.00–15.00 ja pe kello 7.00–13.00. Osoite on Keskustantie 4, 38600 Lavia

NimikeNimiPuhelinnumeroOsoite
TyövalmentajaKulonpää Kimmo044-701 8572Keskustantie 4, 38600 Lavia

Sähköposti: etunimi.sukunimi@pori.fi