Taidepaja

Veturitallin Taidepajalla kokeilemme erilaisia tapoja ja tekniikoita tehdä taidetta. Teemme tilaustöitä postikorteista muotokuviin sekä suuriin seinämaalauksiin mahdollisuuksien mukaan ja osallistumme erilaisiin projekteihin. Nuoret ovat tehneet muun muassa kasvomaalauksia eri tapahtumissa, avustaneet musiikkivideon kuvauksissa, maalanneet nukketeatterin lavastuksia sekä urakoineet valtavan määrän omaa taidetta.

Käymme tutustumassa paikallisiin taidenäyttelyihin ja järjestämme Taidepajan taiteilijoiden näyttelyitä. Toteutamme Taidepajan nuorten yhteisnäyttelyitä, joissa päästään harjoittelemaan ripustusta, näyttelyn purkua sekä avajaisia.

Taiteilijat tekevät taidettaan erilaisia tekniikoita käyttäen, esimerkiksi akryylimaalein ja piirtäen. Tarvikkeita löytyy pajalta, mutta myös omat välineet saa tuoda. Hyödynnämme erilaisia kierrätysmateriaaleja, joita pajalta löytyy.

Tärkeintä on oman tyylin löytäminen taiteilijana ja uusien tyylien rohkea kokeilu. Osastolta löytyy kirjoja, joita saa vapaasti tutkia ja hyödyntää eri tekniikoiden harjoittelussa. Oma motivaatio on tärkeintä uuden oppimisessa ja Taidepajalla voit myös ohjaajalta pyytää apua.

Taidepajalla pääset tekemään yhteistyötä muiden paja-osastojen, Satakunnan työpajojen, NTP-tuotannon sekä monien eritahojen kanssa. Jokainen saa osallistua omien voimavarojensa mukaan yhteiseen tekemiseen ja ryhmässä toimimiseen.

NimikeNimiPuhelinnumeroOsoite
OpiskelijaohjaajaMäki Linda044-701 2509Veturitallinkatu 7, 28120 Pori
Starttivalmentaja/HyvinvointialueRajala Raimo044-701 1387Veturitallinkatu 7, 28120 Pori
TyövalmentajaElo Milvi044-701 1438Veturitallinkatu 7, 28120 Pori

Sähköposti: etunimi.sukunimi@pori.fi