Verkkonuorisotyö IRL

Verkkonuorisotyöntekijä Anniina Korpi keskustelee nuorten kanssa pääosin netin kautta, mutta on tavattavissa kasvotustenkin Porissa esimerkiksi:

Nuorille suunnatut tapahtumat

Verkkonuorisotyöntekijä on mukana nuorille suunnatuissa tapahtumissa omalla pisteellään, jossa voi esimerkiksi pelata, somettaa tai jutella digijutuista. Verkkonuorisotyön tärkeimmät tapahtumaviikot ovat koko Suomessa järjestettävät Mediataitoviikko helmikuisin ja Peliviikko marraskuisin.

Sometunnit

MLL:n Satakunnan piirin nuorisotyön koordinaattori Tiia Rosnell ja Porin kaupungin nuorisoyksikön verkkonuorisotyöntekijä Anniina Korpi tarjoavat sosiaaliseen mediaan liittyviä maksuttomia ja vapaaehtoisia oppitunteja porilaisille 5.-6.-luokkalaisille. Oppitunneilla käsitellään mm. somekiusaamista, käyttäytymistä somessa ja mistä lapset ja nuoret voivat saada apua haastaviin tilanteisiin somessa. Oppituntien varauskalenteri lähetetään kauden aluksi tietyille kouluille kerrallaan, sillä tavoitteena on käydä jokaisessa Porin alakoulun 5. ja 6.luokassa kahden vuoden välein.

Vierailut harrastusryhmissä

Verkkonuorisotyöntekijää voi kysyä vierailemaan erilaisiin nuorten harrastusryhmiin Porissa esimerkiksi peluttamaan digipelejä, somettamaan ja juttelemaan nuorten kanssa somesta, peleistä ja digimaailmasta. Vierailut kustomoidaan nuorten ryhmän koon ja toiveiden mukaan.

Kysy lisää joko somen kautta: @verkkoanniina tai: