Hae

Suodata sisältötyypin mukaan
Suodata julkaisuajan mukaan
Haku " " palautti 6347 tulosta
21 helmikuun, 2024 Etusivun uutiset

Porissa aloitettiin puun pienpolton aiheuttamien PAH-pitoisuuksien mittaukset

Porissa aloitettiin 19. helmikuuta 2024 vuoden kestävät mittaukset paikallisten PAH-pitoisuuksien selvittämiseksi ja aiempien mallinnustulosten tueksi. Samassa yhteydessä mitataan myös pienhiukkaspitoisuuksia. Mittaukset tehdään tiiviisti asutulla Uudenkoiviston pientaloalueella, jossa on monen muun vastaavan alueen tavoin paljon puun pienpolttoa. Mittauksista ei aiheudu haittaa alueen asukkaille.
20 helmikuun, 2024 Etusivun uutiset

Visit Pori välittää jälleen - Yksityismajoittajaksi ilmoittautuminen kesän suurtapahtumiin on nyt avattu!

Visit Pori etsii tänäkin vuonna yksityiskoteja välitykseen kesän suurtapahtumien ajalle, kun majoitusta etsivät niin tapahtumien tekijät kuin vieraatkin. Majoitusta välitetään jälleen kahtena eri ajankohtana. SuomiAreena ja Iskelmä Festivaali -viikolla majoitusta välitetään ma 24. – su 30. kesäkuuta ja Pori Jazz -viikolla ajalla ke 17. – su 21. heinäkuuta.
20 helmikuun, 2024 Etusivun uutiset

Talvikunnossapidon kaluston liikkumista voi nyt seurata kaupungin verkkosivuilla – tutustu uuteen karttapalveluun

Porin kaupunki on julkaissut verkkosivuillaan karttapalvelun, jossa talvikunnossapitoa tekevän kaluston liikkeitä voi seurata lähes reaaliajassa. Testivaiheessa oleva karttasovellus näyttää katujen ja kevyen liikenteen väylien auraus- ja liukkaudentorjuntatietoja ympäri kaupunkia noin tunnin viiveellä. Järjestelmä ei vielä kata kaikkia kaupungin kunnossapitovastuulla olevia väyliä, mutta lisää alueita tuodaan kartalle palvelun kehittämisen edetessä. Sijaintitietojen jakaminen on osa Porissa viime vuosina tehtyä katujen talvikunnossapidon kehittämistyötä, ja sen toivotaan tuovan helpotusta muun muassa kaupunkilaisten arjen suunnitteluun.

Ehkäisevä päihde- ja mielenterveystyö

Ehkäisevä päihde- ja mielenterveystyö sekä väkivallan ehkäisy ovat hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistämistä. Ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön tavoitteena on ehkäistä ja vähentää päihteiden käyttöä, ehkäistä rahapeleistä aiheutuvia haittoja sekä edistää Porin asukkaiden mielen hyvinvointia.
16 helmikuun, 2024 Etusivun uutiset

Legionella-löydös Kaskelotissa – torjuntatoimenpiteet käynnissä

Ulvilan vapaa-ajankeskus Kaskelotin vesijohtovedestä otetuista seurantanäytteistä on löytynyt edelleen Legionella-bakteeria. Sairaustapauksia ei ole ilmennyt ja torjuntatoimenpiteisiin on ryhdytty välittömästi. Asiaa on käsitelty moniammatillisessa työryhmässä 24.1.2024 ja 16.2.2024.
15 helmikuun, 2024 Etusivun uutiset

Palvelutalo Jokihelmen Legionella-löydös - torjuntatoimenpiteet onnistuneet

Porin Karjarannassa sijaitsevan Palvelutalo Jokihelmen A-talon vesijohtovedestä löytyi marraskuussa Legionella-bakteeria. Torjuntatoimenpiteet on tehty ja ne on todettu onnistuneiksi näytteenotoin.

Talviloma täynnä toimintaa!

Talvilomaa vietetään Porissa viikolla 8. Tänäkin vuonna viikko on täynnä puuhaa, ohjelmaa ja työpajoja kaupungin eri toimipisteissä. Miltä kuulostaisi korutyöpaja Kruunupäässä, nukketeatteriesitys kirjastossa tai talvinen retkeilyhetki Toivon pihassa?
13 helmikuun, 2024 Etusivun uutiset

Ikäihmisille koulutetaan ulkoiluystäviä – hae mukaan!

Porin kaupunki järjestää lisää maksuttomia ulkoiluystävien koulutuksia maaliskuussa. Vapaaehtoiset ulkoiluystävät tarjoavat ulkoiluseuraa sitä kaipaaville iäkkäille. Toimintaan sopii koira, joka suhtautuu ystävällisesti vieraisiin ihmisiin ja jonka kanssa ulkoilu on helppoa. Ulkoiluystäväksi voi ryhtyä myös ilman koiraa.
13 helmikuun, 2024 Etusivun uutiset

Länsi- ja Pohjois-Porin tonttien haku käynnissä

Porin kaupunki tarjoaa ostettavaksi tai vuokrattavaksi viisi kaupungille palautunutta omakotitonttia Klasipruukista, Hyvelästä ja Murtosenmutkasta. Lisäksi Klasipruukin asuinalueella on haettavana kymmenen uutta rivitalotonttia.
13 helmikuun, 2024 Etusivun uutiset

Sivistyksen teemavuosi näkyy SuomiAreenan ohjelmassa – Kvs-säätiö festivaalin yhteistyökumppaniksi

SuomiAreena, Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, järjestetään Porissa kesäkuun viimeisellä viikolla. Festivaalin teemat rakentuvat ajankohtaisista aiheista, jotka puhuttavat suomalaisia. Tulevana kesänä festivaalin ohjelmassa näkyy vahvasti Sivistyksen teemavuosi 2024 ja tapahtuman yhteistyökumppanina on 150 vuotta täyttävä Kansanvalistusseura eli Kvs-säätiö.