Hae

Suodata sisältötyypin mukaan
Suodata julkaisuajan mukaan
Haku " " palautti 5956 tulosta
24 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Earth Hour -teemaviikolla puhutaan ympäristöteoista – ”Voi aloittaa pienin askelin”

Tällä viikolla vietetään Earth Hour -teemaviikkoa Porin kouluissa ja päiväkodeissa. Keskiviikkona 29. maaliskuuta oppilaitoksissa nautitaan aiempien vuosien tapaan ilmastoystävällinen lounas. Earth Hour-teemaviikolla kotitalousopettaja Riikka Konosen kotitaloustunnilla tehtiin hävikkiomenoista omenapiirakkaa. Tunnilla oppilaat tekivät myös lupauksia ympäristöystävällisemmistä tavoista arjessa. Kahdeksasluokkalaiset Anna Järvenpää ja Aapo Manner huomauttavat, että monesti pienillä teoilla on jo iso merkitys.
23 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Porin Kinokellarista historiikki – osallistu kyselyyn

Porin Kinokellari on yksi Suomen vanhimmista edelleen aktiivisesti toimivista kuntakinoista. Nyt Kinokellarin toiminnasta tehtävää historiikkia varten on avattu kysely Kinokellariin liittyvistä muistoista ja vaikutuksista. Kysely on avoinna 16. huhtikuuta saakka.
23 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Matti Mattsson -uintikisat vaikuttavat keskustan uimahallin yleisövuoroihin tulevana lauantaina

Porin keskustan uimahallissa lauantaina 25. maaliskuuta järjestettävät Matti Mattsson -uinnit aiheuttavat muutoksia hallin yleisövuoroihin.
22 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Ympärivuorokautinen eläinlääkäripäivystys Porissa saattaa alkaa kesäkuussa

Porin kaupungin elinvoima- ja ympäristölautakunta hyväksyi kokouksessaan 22. maaliskuuta 2023 esityksen ja Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy:n välisen hankintasopimuksen päivittämisestä. Päivitetyn sopimuksen mukaan Evidensia tuottaisi ympärivuorokautisen eläinlääkäripäivystyspalvelut Porissa myös arkiöisin kesäkuun lopusta lähtien.
22 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Porin kaupunki ja Keräämö Oy mukana Miljoona roskapussia -kampanjassa

Porin kaupunki sekä kunnallinen jätehuoltoyhtiö Keräämö Oy ovat mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa, joka käynnistyy 13. huhtikuuta ja kestää kesäkuuhun saakka. Kampanjaan kannustetaan kaikkia mukaan jakamalla talkoovarusteina maksuttomia roskapusseja ja suojakäsineitä.
22 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Viron suurlähettiläs vieraili Porissa

Kaupungintalolla nähtiin maanantaina 20. maaliskuuta sinivalkoisen lippumme vieressä sinimustavalkoinen lippu, kun Viron delegaatio suurlähettiläs Sven Sakkovin johdolla tapasi illallisen merkeissä kaupunginjohtaja Lauri Innan ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arja Laulaisen.
22 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Porin ja Harjavallan ilmanlaatu oli pääosin hyvää tai tyydyttävää vuonna 2022

Porin kaupungin elinvoima- ja ympäristötoimiala vastaa Porin ja Harjavallan kaupunkien ja teollisuuden yhteisestä ilmanlaadun mittauksesta. Juuri valmistuneen mittausraportin mukaan Porissa haasteena on edelleen katupöly ja Harjavallassa hengitettävien hiukkasten arseenipitoisuudet.