Hae

Suodata sisältötyypin mukaan
Suodata julkaisuajan mukaan
Haku " " palautti 5402 tulosta
23 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Muutoksia Vaasantien ja Pohjoisväylän risteysalueen liikennejärjestelyihin

Pohjois-Porissa sijaitsevan Vaasantien ja Pohjoisväylän liittymäalueen nopeusrajoitukset muutetaan nykyisistä 60 ja 50 kilometrin tuntirajoituksista 40 kilometriin tunnissa. Lisäksi Pohjoisväylän ja Lounatuulentien suunnasta tuleville autoilijoille asetetaan pakollista pysäyttämistä osoittavat stop-merkit. Muutokset astuvat voimaan alkukesällä.
23 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Itä-Porin uuden päiväkodin rakentaminen alkaa loppukesällä

Itä-Porin päiväkodin rakennushankkeen suunnittelutyöt ovat valmistuneet, ja tarjouskilpailu urakan toteuttajista on julkaistu. Samalle tontille Uudenkoiviston koulun kanssa rakentuvan uuden päiväkodin rakentaminen alkaa alustavan aikataulun mukaan kesän 2024 lopulla. Kiinteistö on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2026 alussa.
23 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Kansallisen veteraanipäivän juhla Porin Lyseosalissa 26.4.2024 – ohjelmassa myös seppeleenlaskut muistomerkeillä

Porissa perinteinen kansallisen veteraanipäivän juhla järjestetään Lyseosalissa perjantaina 26. huhtikuuta kello 14.00 alkaen. Juhlaan osallistuville tarjotaan kakkukahvit tuntia ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Juhlapäivän ohjelmaan kuuluu myös kunniakäynnit sankarihautamuistomerkeillä sekä veteraanikivellä.
19 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Promenadisalin konserttilavan lisäosan korjaustyöt käynnissä

Promenadisalin konserttilavan liikkuvan lisäosan mekaniikka on 17. huhtikuuta havaittu vaurioituneeksi ja siihen liittyvät korjaustoimenpiteet ovat käynnistyneet. Tapahtumat Promenadisalissa jatkuvat normaalisti, mutta lippujen paikoituksiin saattaa tulla muutoksia.
19 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Katujen kevätsiivous jatkuu – katso lista ensi viikolla puhdistettavista kohteista

Sää on pysynyt keväisenä ja katujen puhdistustyöt ovat edenneet suunnitellusti. Ensi viikolla puhdistuskalustoa liikkuu muun muassa Kalevanpuistossa, Paanakedonkadulla sekä Koillisväylällä. Pysäköintiin siivoustyöt tuovat alkuviikolla rajoituksia Siltapuistokadulla, Pohjoisrannassa ja Rauhanpuistossa. Myös kevyen liikenteen väylien puhdistaminen jatkuu ympäri kaupunkia.
18 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Palmgren-konservatorio tuo lavalle soiton iloa ja kantaesityksiä Palmgren-gaalassa

Palmgren-konservatorion keväinen voimannäyte Palmgren-gaala valloittaa ensi viikolla Promenadisalin kahtena eri iltana. Lavalla nähdään konservatorion oppilaita ja opiskelijoita taiteen perusopetuksesta sekä musiikin ammatillisesta koulutuksesta.
18 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Ohjaamo Pori järjestää kirppis- ja kierrätystapahtuman kävelykadulla toukokuussa

Porin kävelykadulle tulee vipinää toukokuun 23. päivä, kun Ohjaamo Pori ja Porikorttelit järjestävät kirppis- ja kierrätystapahtuman yhteistyössä Eloa Secondhandin sekä Keräämön kanssa. Keväisessä tapahtumassa tarpeettomat tavarat pääsevät kiertoon uusiin koteihin. Myyntipaikkoja voivat varata alle 30-vuotiaat.
18 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Visit Porin yksityismajoituksen verkkokauppa on avattu

Porin tapahtumakesän majoitustarjontaa perinteisesti täydentävän Visit Porin yksityismajoituksen verkkokauppa on nyt avattu. Kesän suurtapahtumien vieraat voivat valita kaupasta omien tarpeidensa mukaisen majoituksen pienistä yksiöistä isoihin omakotitaloihin. Majoittajille on myös suuri tarve.
17 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Karhuhallin messutapahtuma sekä Karhu-viesti lisäävät liikehdintää urheilukeskuksessa viikonloppuna

Karhuhallissa järjestetään Koti & Piha -messut lauantaista sunnuntaihin 20.–21.4. kello 10–17. Tapahtuman rakentaminen aloitetaan keskiviikkona 17.4. kello 20 alkaen ja Karhuhalli on messutapahtumasta johtuen pois urheilukäytöstä tiistaiaamuun 23.4. asti.
17 huhtikuun, 2024 Etusivun uutiset

Näin Pori Harrastaa jälleen syyskuun alussa Karhuhallissa

Näin Pori Harrastaa on maakunnallisestikin merkittävä kaiken ikäisten harrastustapahtuma. Monipuoliset vapaa-ajan harrastukset ja palvelut ovat esillä kaiken ikäisille 6.–7. syyskuuta 2024 Porin Karhuhallissa.