Hae

Suodata sisältötyypin mukaan
Suodata julkaisuajan mukaan
Haku " " palautti 4775 tulosta
23 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Porin Kinokellarista historiikki – osallistu kyselyyn

Porin Kinokellari on yksi Suomen vanhimmista edelleen aktiivisesti toimivista kuntakinoista. Nyt Kinokellarin toiminnasta tehtävää historiikkia varten on avattu kysely Kinokellariin liittyvistä muistoista ja vaikutuksista. Kysely on avoinna 16. huhtikuuta saakka.
23 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Matti Mattsson -uintikisat vaikuttavat keskustan uimahallin yleisövuoroihin tulevana lauantaina

Porin keskustan uimahallissa lauantaina 25. maaliskuuta järjestettävät Matti Mattsson -uinnit aiheuttavat muutoksia hallin yleisövuoroihin.
22 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Ympärivuorokautinen eläinlääkäripäivystys Porissa saattaa alkaa kesäkuussa

Porin kaupungin elinvoima- ja ympäristölautakunta hyväksyi kokouksessaan 22. maaliskuuta 2023 esityksen ja Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy:n välisen hankintasopimuksen päivittämisestä. Päivitetyn sopimuksen mukaan Evidensia tuottaisi ympärivuorokautisen eläinlääkäripäivystyspalvelut Porissa myös arkiöisin kesäkuun lopusta lähtien.
22 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Porin kaupunki ja Keräämö Oy mukana Miljoona roskapussia -kampanjassa

Porin kaupunki sekä kunnallinen jätehuoltoyhtiö Keräämö Oy ovat mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa, joka käynnistyy 13. huhtikuuta ja kestää kesäkuuhun saakka. Kampanjaan kannustetaan kaikkia mukaan jakamalla talkoovarusteina maksuttomia roskapusseja ja suojakäsineitä.
22 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Viron suurlähettiläs vieraili Porissa

Kaupungintalolla nähtiin maanantaina 20. maaliskuuta sinivalkoisen lippumme vieressä sinimustavalkoinen lippu, kun Viron delegaatio suurlähettiläs Sven Sakkovin johdolla tapasi illallisen merkeissä kaupunginjohtaja Lauri Innan ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arja Laulaisen.
22 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Porin ja Harjavallan ilmanlaatu oli pääosin hyvää tai tyydyttävää vuonna 2022

Porin kaupungin elinvoima- ja ympäristötoimiala vastaa Porin ja Harjavallan kaupunkien ja teollisuuden yhteisestä ilmanlaadun mittauksesta. Juuri valmistuneen mittausraportin mukaan Porissa haasteena on edelleen katupöly ja Harjavallassa hengitettävien hiukkasten arseenipitoisuudet.
22 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Voimassa olevien venepaikkavarausten uusiminen käynnissä - uudet asiakkaat pääsevät tekemään varauksia huhtikuussa

Porin kaupungin ylläpitämien Meri-Porin, Sandön, keskustan jokisataman ja Joutsijärven venepaikkojen uudelleenvarausjakso kesän 2023 veneilykaudelle on auennut nykyisille asiakkaille. Venepaikat varataan ja maksetaan tuttuun tapaan sähköisessä varauspalvelussa. Vapaaksi jäävät venepaikat vapautuvat vuokrattaviksi huhtikuun puolivälin jälkeen.
21 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Kaupunki tarjoaa peltoja vuokralle – tarjouskilpailu käynnissä

Porin kaupunki omistaa noin 1300 hehtaaria peltoa, jota vuokrataan maatalouskäyttöön 1–5 vuoden vuokrasopimuksilla. Vapaat peltopalstat vuokrataan vuosittain tarjouskilpailun perusteella, ja tänä vuonna vuokratarjouksia pyydetään noin 70 hehtaarin alalta.
21 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Teemailta huoltajille nuoren itsesäätelyn tukemiseksi ja ahdistuksen ennaltaehkäisemiseksi

Porin Lyseosalissa järjestetään tiistaina 28. maaliskuuta kello 18 maksuton teemailta, jossa kerrotaan nykynuoren kohtaamista tunne-elämän ja arjen haasteista sekä huoltajan tuesta nuorelle haasteisiin liittyvien kysymysten käsittelemisessä ja ratkaisemisessa.
21 maaliskuun, 2023 Etusivun uutiset

Pori juhlii Reilusti!

Vuonna 2023 Porissa juhlitaan Reilua kauppaa. Syksyllä tulee täyteen 15 vuotta siitä, kun Pori, toisena kaupunkina Suomessa, sai Reilun kaupan kaupungin arvonimen. Juhlavuonna Reilu kauppa tulee näkymään entistä enemmän porilaisessa katukuvassa.