Asuminen ja ympäristö

Porista löytyy hiihtolomatapahtumia koko perheen makuun. Tarjolla on ohjelmaa monipuolisesti kulttuuri- ja liikuntatapahtumien parissa.
Lumisateiden väistyttyä ja sään lauhduttua tiet ovat nyt paikoin erittäin liukkaita. Kaupunki huolehtii ajoratojen, pyöräteiden sekä rakenteellisesti toisistaan erottamattomien jalankulku- ja pyöräteiden hiekoituksesta. Kaupungin hiekoituskalustoa on liikkeellä ympäri Poria.
Banaaninsyönnin lomassa voi pohtia, miksi kaupasta kannattaa ostaa juuri Reilun kaupan banaaneja. Reiluja banaaneja kasvatetaan sekä pien- että suurtiloilla. Reilun kaupan suurtiloilla työntekijöillä on oikeus järjestäytyä, työturvallisuudesta huolehditaan ja äideillä on oikeus äitiyslomaan. Työntekijät käyttävät heille maksetut Reilun kaupan lisät mm. koulutukseen ja asumisolojen kohentamiseen.
Porin Linjat Oy haluaa kartoittaa asiakkaidensa tyytyväisyyttä ja tietämystä Porin Linjoista kyselyn avulla. Asiakastyytyväisyyskysely on auki 3. maaliskuuta asti.
Porin kaupunki on julkaissut toimialojensa ja liikelaitosten tavaroiden ja palvelujen viime vuoden ostolaskutiedot verkossa. Tiedot on julkaistu avoimena datana ja sen pohjalta toteutettuna visuaalisena verkkopalveluna, jossa ostoja voi tutkia.
Suomen 21 suurinta kaupunkia, Pori mukaan lukien, ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tavoitteiden lähtökohtana on näkemys siitä, että tulevaisuuden kaupunkipolitiikka pohjautuu valtion ja suurten kaupunkien väliseen sopimukselliseen kumppanuuteen.
Pulkkailua Yyterissä opastetaan jatkossa paremmin Keisarinpankille ja uudelle tapahtuma-alueelle. Mahtavia pulkkamäkiä Yyterissä riittää jatkossakin niin hurjapäille kuin pienemmillekin pulkkailijoille.
Uusiutuva dieselöljy otetaan käyttöön kaikissa Porin Linjojen linja-autoissa tällä viikolla. Uuden polttoaineen käyttöönotto tarkoittaa jopa 90 prosentin vähentymää hiilidioksidipäästöissä.
Subscribe to feed