Asuminen ja ympäristö

Porin kaupunki on lunastanut ulosottovirastolta Yyterin Herrainpäivillä sijaitsevan, entisen Outokummun lomakylän maanvuokrasopimuksen sekä alueella sijaitsevat rakennukset. Kaupunki omistaa jo alueen maapohjan. Maanvuokrasopimuksen ja rakennusten lunastushinta on 150 000 euroa.
Yyterin kehittämisen askelmerkit seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi määrittävä kasvuohjelma on valmistunut.
Porin kaupungin puhelinliikenteessä aiemmin päivällä 21. lokakuuta ilmenneet häiriöt on saatu korjattua. Kaikki palvelunumerot toimivat jälleen normaalisti.
Kaavaehdotus on nähtävänä 5. marraskuuta asti.
Valtakunnallista Reilun kaupan viikkoa vietetään vuosittain viikolla 43. Tänä vuonna Porissa Reilun kaupan toimintaa tehdään näkyväksi päiväkodeissa 19.-25. lokakuuta. Viikon teemana on vastuullinen kuluttaminen ja Reilun kaupan tuotteina päiväkotien lapset saavat banaaneja ja henkilökunta kahvia ja teetä.
Uudet näyttelyt avautuvat yleisölle perjantaina 23.10.2020, jolloin taidemuseo on avoinna kello 14-20. Tällä kertaa emme järjestä avajaisohjelmaa, mutta olet lämpimästi tervetullut tutustumaan uusiin näyttelyihin. Suosittelemme maskien käyttöä vierailulla. Rajoitamme tarvittaessa yleisömäärää näyttelytiloissa.
Häiriötilanteen syytä selvitetään ja vikaa korjataan parhaillaan.
Suomen ensimmäinen keskustatekokilpailu on järjestetty. Ehdotuksia saapui 15 ympäri maata ja Porin kaupungin Poris sai maininnan esimerkkitekona. Kilpailussa etsittiin epätavanomaisia vaihtoehtoja monistettavaksi keskustan kehittäjien käyttöön.
Subscribe to feed