News archive

Porin kaupunki näyttää Tahkoluoto–paakarit-osayleiskaavan esittelytilaisuuden suorana YouTubessa tiistaina 18. elokuuta kello 17 alkaen. Tilaisuus tallennetaan ja se on katsottavissa ainakin kaavaluonnoksen nähtävilläolon ja lausuntopyyntöjen ajan. 
Näytämme tiistaina 18.8. kello 17.00 alkavan esittelytilaisuuden suorana YouTube-kanavalla.
Sitran rahoituksen avulla toteutettu Tavaran uusi tarina -hanke ottaa vastaan asukkaiden tuomia tavaroita Porin kierrätyskeskuksessa viikon ajan 17.–21. elokuuta. Hankkeen tavoitteena on antaa vanhoille ja käytetyille tavaroille uusi elämä lainaamoissa tai vuokraamoissa.
Perusturva aloittaa kankaisten kasvomaskien jakamisen vähävaraisille yhteistoiminta-alueen asukkaille. Valtiovarainministeriön suositusten mukaisesti jokainen hankkii maskin itse, mutta kunnat huolehtivat, että maskeja on saatavilla kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleville ilmaiseksi käyttösuosituksen voimassaoloalueella. Monikäyttöisiä kankaisia kasvomaskeja tullaan jakamaan vähävaraisille Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla.
Keskustan uimahalli avaa jälleen ovensa maanantaina 17. elokuuta. Uimahallissa toimitaan yleisten ohjeistusten mukaisesti, joten avaaminen tapahtuu rajoituksia noudattaen. Sujuvan ja turvallisen toiminnan takaamiseksi kävijöiltä toivotaan vastuullisuutta halliin saapumisesta lähtien.
Porin yhteistoiminta-alueen koronaneuvontapuhelin on ruuhkautunut runsaiden yhteydenottomäärien vuoksi. Myös testivastausten saaminen on ruuhkautunut: tällä hetkellä testituloksen saamiseen kuluu 2-5 vuorokautta.
Vallitsevan tilanteen vuoksi viikolle 36 suunniteltua Ympäristöviikkoa ei voida järjestää.
Noormarkun ja Söörmarkun välinen kevyen liikenteen väylä avattiin tänään liikenteelle. Avajaisissa paljastettiin myös väylän nimi: Lotan Etappi.
Porin seudun ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen uimarannoilta 10.8.2020 otettujen ja laboratoriossa tutkittujen valvontanäytteiden perusteella uimaveden laadun on todettu olevan mikrobiologisesti hyvää uimavettä kaikilla uimarannoilla paitsi Eurajoella Verkkorannan uimarannalla.
Avoimet päiväkodit tarjoavat kevyemmän vaihtoehdon varhaiskasvatukselle. Kotihoidossa olevalla porilaisella lapsella on avoimen päiväkodin ryhmissä mahdollisuus osallistua ohjattuun toimintaan lapsiryhmässä. Avointen päiväkotien toiminta on osallistujille maksutonta kaudella 2020-2021.

Pages