News archive

Luontotalo Arkissa avautuu tiistaina 28.1. Näkökulmia - näyttely. Näyttelyssä on esillä Vesa-Ala Hakulan ja Hannu Saarelan valokuvia sekä Petri Haaviston veistoksia.
Palvelupiste Porinan kassapalveluihin tulee alkuvuonna muutoksia, kun Pori Energian laskujen maksumahdollisuus Porinassa päättyy perjantaina 31. tammikuuta. Porin kaupungin, Porin Veden, Satakunnan pelastuslaitoksen ja Porin Jätehuollon laskuja voi maksaa kassaan tuttuun tapaan jatkossakin. Laskuista ei peritä palvelumaksua.
Porissa kirjastokortilla lainattavat kausikortit ovat olleet todellinen hitti ja lainattavissa on jo huimat 57 urheilu- ja kulttuuritahon korttia. Uusimpana mukaan on saatu Musan Salaman, FC Jazzin, Toejoen Veikkojen III-divisioonan sekä Porin ravien kausikortit. Kaikkia neljä kappaletta.
Liisantorin tekojäärata on ollut käytössä pari viikkoa. Saatujen käyttökokemusten perusteella kiekon lämmäileminen on aiheuttanut vaaratilanteita ja siksi jatkossa pelailu tapahtuu ainoastaan pallon kanssa.
Porin taidemuseon kokoelmiin kuuluvat KEHONA-näyttelyn teokset ovat koettavina Hyvinkään lasten ja nuorten taidekeskus Villa Artussa.
Porin kaupunki haastoi viime vuoden lopulla kaikki porilaiset ilmiantamaan ystävänsä, jotka olisivat potentiaalisia uusia porilaisia. Potentiaalisia porilaisia ilmiannettiin ahkerasti ja heitä lähestyttiin postikorteilla. Mahdollisuutena oli voittaa yhteinen viikonloppu muuttovoittajan tyyliin Porissa.
Iloista puheen sorinaa ja hyvää ruokaa, niistä olivat perusturvan Kokki kotiin –pilotin ruokailuhetket tehty. Pilotin tarkoituksena oli tarjota perusturvan yksiköissä asuville sekä heidän omaisilleen ja läheisilleen yhteisöllinen ruokailuhetki, minkä valmisteluihin myös asukkaat saivat osallistua.
Porin kaupungin sähköisessä rakennusvalvontalupien hakujärjestelmässä havaittiin viime viikon lopussa tietosuojapuute. Suojaus asetettiin välittömästi, kun tilanne havaittiin.
Sote-keskus Lännessä Maantiekadulla aloitetaan B6-siiven remontti helmikuussa. Remontin tieltä toisiin tiloihin muuttavat naisten terveystarkastukset, apuvälinelainaamo sekä hoitotarvikejakelu.
Vuoden 2020 ensimmäiset Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahan hankkeet käynnistyvät. Pipolätkä alkaa lauantaina 25. tammikuuta ja Liisantorin hiihtolomaleirin ilmoittautuminen on käynnissä.

Pages