News archive

Tutustu Porin palveluihin karttojen avulla – tietoa löytyy niin leikkipuistoista kuin asemakaavoistaTiesitkö, että Porin kartat tarjoavat paljon tietoa kaupungin palveluista ja alueista? Kartat löytyvät verkkosivuilta ja ovat vapaasti kaikkien kaupunkilaisten hyödynnettävissä.
Yyterin ranta-asemakaavaehdotus nähtävilläYyterin lomakylän alueelle laaditaan maanomistaja UPM Kymmene Oyj:n toimesta ranta-asemakaavaa ja ranta-asemakaavan muutosta. Kaavaehdotus on nähtävänä 21.2.-25.3. ja aiheesta järjestetään yleisötilaisuus keskiviikkona 27.2.
SuomiAreenan arvotyö huipentui – järjestäjätahot puoltavat avoimuutta, moniäänistä keskustelua, tasa-arvoa, rohkeutta ja rentouttaSuomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan järjestäjätahot ovat valinneet tapahtuman arvoiksi avoimuuden, moniäänisen keskustelun, tasa-arvon, rohkeuden ja rentouden. Arvojen taustalla on arvotutkimus, jonka SuomiAreena toteutti viime syksynä yhdessä ensi kesän ja aiempien vuosien järjestäjien kanssa. Arvotyötä tehtiin lisäksi järjestäjien kanssa erillisessä arvotyöpajassa sekä SuomiAreenan järjestäjätreffeillä.
Tulvanhallintayhteistyöllä puhtaampi Itämeri Satakunnan ammattikorkeakoulu, Porin kaupunki ja LUKE kehittävät yhdessä Itämeren alueen kaupunkien ja korkeakoulujen kanssa tulvanhallinnan suunnittelutyökalua. Työkalu, nimeltään ”NOAH”, auttaa kaupunkeja estämään tulvimista ja siten vähentämään Itämeren saastekuormaa.
Kehona-näyttely aistittavana nyt KotkassaPorin lastenkulttuurikeskuksen ja Porin taidemuseon Porin kaupungin kokoelmateosnäyttely Kehona on esillä Kymenlaakson museossa Merikeskus Vellamon tiloissa Kotkassa. Näyttely kutsuu koskemaan, kuuntelemaan, leikkimään ja aistimaan taidetta koko keholla.
Pori Sinfonietta mukana lauantaisessa Helpompi elämä -innovaatiotapahtumassa PuuvillassaPori Sinfoniettan puhallintrio esiintyy lauantaina Puuvillassa kahdesti.
Porin alueen vetovoimaisuus yrittäjien silmissä jatkaa nousuaan Elinkeinoelämän keskusliitto julkaisi eilen Kuntaranking-tuloksensa, jossa vertailtiin Suomen eri alueiden vetovoimaisuutta yritystoiminnan näkökulmasta. Porin alue oli rankingin yhdestoista parantaen viisi sijaa aikaisempaa sijoitustaan.
Kesätyöseteliä haki 500 nuorta – sata onnekasta saa rahanPorin kaupunki jakaa sadalle nuorelle kesätyösetelin työllistymistä tukemaan. Seteliä haki 500 innokasta nuorta, joiden keskuudesta arvottiin 100 setelin saavaa.
Porissa ohjelmaa hiihtoloman jokaiselle päivällePorista löytyy hiihtolomatapahtumia koko perheen makuun. Tarjolla on ohjelmaa monipuolisesti kulttuuri- ja liikuntatapahtumien parissa.
Vauvojen värikylpy -kevätkausi valoisasti käyntiin - vielä ehtii mukaan!Porin lastenkulttuurikeskuksen suositut Vauvojen värikylpy -työpajat Porin taidemuseossa ovat käynnistyneet valotaiteen teemalla. Viikoittaisen harrastuksen on aloittanut jo monen monta satakuntalaisperhettä. Harrastukseen voi silti vielä päästä mukaan, sillä yksittäisiä paikkoja ryhmissä on vielä vapaana.

Pages