News archive

Yrjönkadulla sijaitseva palvelupiste Porina suljetaan tulevana perjantaina 22. marraskuuta poikkeuksellisesti jo kello 13.
Porin kaupungin uusimman päiväkodin eli päiväkoti Lounatuulen avajaisia vietetään Lapsen oikeuksien päivänä. Lounatuulesta on jo saatu käyttökokemuksia, sillä päiväkoti on ollut toiminnassa keväästä lähtien. Palaute päiväkodista on ollut kaikin puolin positiivista.
Joulukuusien myyntipaikat vuokrataan tuttuun tapaan huutokaupalla. Huutokauppa järjestetään maanantaina 2. joulukuuta kello 10 Teknisen toimialan neuvotteluhuoneessa osoitteessa Valtakatu 4, 8. kerroksessa.
A-klinikka ja Aikuisten vastaanotto ovat suljettuna perjantaina 22.11. kello 12 alkaen henkilökunnan tyky-päivän vuoksi.
Venäjän Federaation Suomen suurlähettiläs Pavel Kuznetsov saapui Porin kaupungin vieraaksi tiistaina 19. marraskuuta ja tutustui muun muassa paikalliseen elinkeinoelämään. Vierailunsa aikana suurlähettiläs tapasi myös Porin korkeakoulujen edustajia.
Rauhanpuiston tasoristeyksessä tehdään tänään kello 17 alkaen huoltotöitä, joiden vuoksi risteysalueen liikennevalot ovat pois käytöstä. Töiden arvioitu kestoaika on noin tunti.
Auto- ja kuljetustyöntekijäliitto AKT ry on ilmoittanut ryhtyvänsä myötätuntotyötaisteluun, joka alkaa tiistaina 19.11.2019 ja päättyy 8.12.2019 kello 24.00. Toimenpiteiden vuoksi Porin Linjoilla saattaa esiintyä yksittäisiä ajamattomia vuoroja tai linjakokonaisuuksia.
Porin Veden isokokoisessa vesijohdossa Itsenäisyydenkadulla havaittiin 19. marraskuuta aikaisin aamulla vuoto, jonka sulkeminen saattaa aiheuttaa talousvedessä värjääntymistä keskustan alueella.
Porin kaupunginhallitus on maanantaina 18. marraskuuta asettanut valmistelutyöryhmän valmistelemaan teknisten toimintojen auditoinnin jatkotoimenpiteitä.
Sosiaali- ja terveydenhuollon sisältö- ja rakenneuudistuksen valmistelu halutaan saada liikkeelle vauhdilla Satakunnassa.

Pages