Kasvatus ja koulutus

Tutustu Porin palveluihin karttojen avulla – tietoa löytyy niin leikkipuistoista kuin asemakaavoistaTiesitkö, että Porin kartat tarjoavat paljon tietoa kaupungin palveluista ja alueista? Kartat löytyvät verkkosivuilta ja ovat vapaasti kaikkien kaupunkilaisten hyödynnettävissä.
Porissa ohjelmaa hiihtoloman jokaiselle päivällePorista löytyy hiihtolomatapahtumia koko perheen makuun. Tarjolla on ohjelmaa monipuolisesti kulttuuri- ja liikuntatapahtumien parissa.
Vauvojen värikylpy -kevätkausi valoisasti käyntiin - vielä ehtii mukaan!Porin lastenkulttuurikeskuksen suositut Vauvojen värikylpy -työpajat Porin taidemuseossa ovat käynnistyneet valotaiteen teemalla. Viikoittaisen harrastuksen on aloittanut jo monen monta satakuntalaisperhettä. Harrastukseen voi silti vielä päästä mukaan, sillä yksittäisiä paikkoja ryhmissä on vielä vapaana.
Ideoita ja toteutuksia - Porin lukioiden kuvataiteen lukiodiplominäyttely PromenadikeskuksessaPromenadikeskuksen aulan Ideoita ja toteutuksia -näyttelyssä on esillä PSYL:n ja Lyseon lukioiden kuvataiteen lukiodiplomikurssilla suoritettuja lukiodiplomitöitä.
Kuljetko Porissa bussilla? Vastaa asiakastyytyväisyyskyselyynPorin Linjat Oy haluaa kartoittaa asiakkaidensa tyytyväisyyttä ja tietämystä Porin Linjoista kyselyn avulla. Asiakastyytyväisyyskysely on auki 3. maaliskuuta asti.
Satakunnan Museo tarjoaa talvilomaviikolla kivaa tekemistä Satakunnan Museossa on talvilomaviikolla lapsille monenlaista tekemistä: Keskiviikkona Rosenlew-museossa valetaan tinaa valutyöpajassa, torstaina Luontotalo Arkissa tehdään keppihevosia ja pidetään myös näytös työn tuloksista. Perjantaina leikitään Elon merkkejä –näyttelyssä, jossa voi, muun muassa, etsiä Porin ja Satakunnan historiaa ihastelevaa Porin karhua ja vaikka kyntää hevosella – ainakin melkein!
Lukiolaisilla juhlat – torstaina penkinpainajaiset, perjantaina vanhojen tanssitAbiturientit juhlivat torstaina 14. helmikuuta koulutyön päättymistä penkinpainajaisissa ympäri Suomea. Seuraavana päivänä eli perjantaina 15. helmikuuta lukioiden kakkosluokkalaiset tanssivat vanhojen tansseja.
Kohtaamispaikka Puuhavillan koordinointi siirtyi perusturvalleKauppakeskus Puuvillassa sijaitsevan kohtaamispaikka Puuhavillan tapahtumien koordinointi on siirtynyt Satasote-hankkeilta Porin perusturvalle vuoden vaihteessa. Puuhavilla on osa sote-keskus Cottonin perhekeskuksen toimintaa ja jatkaa toimintaansa hankkeiden kehittämällä tavalla.
Subscribe to feed