Kasvatus ja koulutus

Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on jälleen antanut uudet Satakunnan aluetta koskevat päätökset ja tiedottanut asiasta perjantaina 28. tammikuuta. Uudet päätökset ovat voimassa 29.1.–15.2.
Matkailuvuosi oli niin Porissa kuin sen ykköskohteessa Yyterissä vuonna 2021 huippuhyvä. Jatkossa etenkin Yyterin kasvua tulee hakea kesäsesongin ulkopuolelta ja pidemmistä viipymistä.
Porin kaupunginvaltuusto pitää vuoden 2022 ensimmäisen kokouksensa sähköisesti ensi maanantaina kello 18.30 alkaen. Yleisö voi jälleen seurata kokousta kotisohvalta.
Reposaaren koulun opetus siirtyy kivikoulusta puukorttelin ruokalarakennuksen väistötilaan helmikuun 2022 alussa. Muuton syynä on kivikoulussa todetut korjausrakentamistarpeet.
Porin kaupungin varhaiskasvatus on tarjonnut asiakasperheilleen uutena työmuotona perheohjausta puolen vuoden ajan. Varhaiskasvatus perheiden arjen tukena -hankkeen tavoitteena on tukea vanhemmuutta, perheen hyvinvointia ja toimivaa arkea. Hankkeelle on myönnetty jatkorahoitus vuodelle 2022.
Lounais-Suomen AVI:n 14. tammikuuta tekemällä päätöksellä kielletään edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sekä sisä- että ulkotiloissa. Päätöksen myötä tilojen sulkemista ja käyttöä koskevia rajoituksia jatketaan Satakunnassa 28. tammikuuta saakka.
Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on antanut uudet Satakunnan aluetta koskevat päätökset ja tiedottanut asiasta perjantaina 14. tammikuuta. Uudet päätökset ovat voimassa 16.–28. tammikuuta välisenä aikana.
Porin kaupungin alakoulujen painotettuun opetukseen voivat hakea toisella sekä kolmannella luokalla opiskelevat oppilaat. Lisäksi tänä vuonna peruskoulunsa aloittavilla on mahdollisuus hakea englanninkieliselle erikoisluokalle. Opetus alkaa elokuussa 2022.
Subscribe to feed