Kasvatus ja koulutus

Muksubussissa riemu on ylimmillään
Kaupungin päiväkotien käyttöön on hankittu Muksubussi. Se on sähköavustettu polkupyörä, jolla päiväkodin henkilökunta voi kuljettaa lapsia lähiympäristöön.
Porin suomalaisen yhteislyseon lukio
Porin suomalaisen yhteislyseon lukioon sekä Porin Lyseon lukioon on kevään 2018 yhteishaun perusteella valittu uudet opiskelijat.
Juhannussalko
Juhannusviikon keskiviikkona vietetään Toivon pihassa perinteistä förskottijuhannusta, jolloin ohjelmassa on musiikkia, laulua, vihdantekoa, pannukaffeeta ja kastettavaa. Juhannusaaton aattona on vuorossa lasten juhannuspaja, jossa tehdään saunavihtoja ja koristellaan juhannussalko.
Elon merkkejä -näyttely
Satakunnan Museon uuteen Elon merkkejä -näyttelyyn pääsee tutustumaan kesällä myös opastetuilla kierroksilla.
Tiedepuiston hubi
WinNovan alueesta tulee merkittävä opiskelukeskittymä, kun noin 3500 opiskelijaa aloittavat opintonsa elokuussa 2018. Porin Linjat Oy sekä Ruosniemen Linja-auto Oy ovat tehneet esitykset joukkoliikennejaostolle aikataulujen ja reittien muutoksista koskien erityisesti Vähärauman ja Meri-Porin suunnan vuorotarjontaa.
leikkiteatteri
11.-15.6. Pori/Lastentarhatalo Saima 7-9 v 18.-21.6. Pori/Annis 7-9 v 25.-29.6. Pori/Annis 5-7 v 2.-6.7. Pori/Annis 10-13 v 25.-29.6. Harjavalta/Toimintakeskus 8-12 v 2.-6.7. Rauma/Kuovin nuorisotalo 5-7 v 9.-13.7. Rauma/Kuovin nuorisotalo 8-12 v
Tua tullesas - Viä mennesäs kierrätystapahtuma
AnarkistiMarttojen kierrätystapahtuma Anniksella 9.6.klo:11-15.
Lukukoira Fiina kirjan kanssa
Kesäkuun toisella viikolla Porin pääkirjaston lastenosastolla houkutellaan lukemisen pariin.
Lelut katsomassa elokuvaa kirjastossa
Porin pääkirjastossa esitetään lapsille elokuvia koko kesän. Heinäkuussa elokuvia esitetään joka maanantai.
Pyykinpesua Pesu-Maijalla
Rakennuskulttuuritalo Toivon pihapiirissä järjestetään non stop -kesätyöpajoja lapsille 21.6. - 26.7. tiistaisin ja torstaisin klo 11 – 14. Työpajoissa tutustutaan mm. perinteisiin kädentaitoihin, tehdään uusia tuotteita kierrättämällä ja valmistetaan vanhojen mallien mukaisia leluja ja käyttötavaroita.
Noormarkun neuvolan terveydenhoitajat Mia Hautala ja Veera Pihlaja kokeilevat lahjoitettua nojatuolia neuvolan imetysnurkkauksessa
Noormarkun neuvolaan on toteutettu imetysnurkkaus osana imetysmyönteistä ilmapiiriä. Imetysnurkkauksessa äidit voivat rauhassa imettää myös neuvolakäynnin yhteydessä. Imetysnurkkauksen järjestämisessä avuksi tuli noormarkkulainen perheyritys Sähkö-Jokinen Oy, joka lahjoitti neuvolaan tarvittavat kalusteet.
Lapsi makaa nurmikolla
Ilmoittautuminen kesäleikkikentille eli mukilatoimintaan alkaa maanantaina 4. kesäkuuta kello 10.00–13.30 alla luetelluilla leikkikentillä. Varsinainen ohjattu toiminta alkaa seuraavana päivänä eli tiistaina 5. kesäkuuta.
Subscribe to feed