Kasvatus ja koulutus

Porin Kaarisillan yhtenäiskoulun 9. luokan oppilas on sairastunut maanantai-iltana 23. marraskuuta koronavirukseen. Sairastunut oppilas on osallistunut tartuttavuusaikana opetukseen. Oppilas on osallistunut myös valinnaisaineen tunnille, jonka vuoksi myös 8. luokkalaisia oppilaita on altistunut.
Porilaisille järjestettiin äänestysmahdollisuus Sampolan Ilmin- ja Sammonpuistojen puistosuunnitelmaluonnoksista viime lokakuun aikana. Äänestys oli jatkoa vuonna 2019 pidetylle ensimmäiselle osallistamisvaiheelle, jolloin asukkailta kerättiin ideoita ja mielipiteitä kyseisten puistojen suunnitteluun.
Kuluvan viikon lämmin ja sateinen jakso keskeytti jo aiemmin käynnistetyn tekojääradan jään tekemisen, mutta kylmenneen sään myötä jäädyttämistä on päästy jatkamaan. Mikäli kaikki menee suunnitellusti, jää saadaan valmiiksi seuraavaan viikonloppuun mennessä. Tekojääradan vuorot alkavat tässä tilanteessa pyöriä 28.11. alkaen.
Lastentarhatalo Saimassa vierailee vuosittain noin 60 päiväkotiryhmää. Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi Lastentarhatalo ei tänä syksynä pysty perinteiseen tapaansa järjestämään päiväkotivierailuja, joten vierailu päätettiin järjestää virtuaalisesti videoiden kautta.
Lasten oikeuksien päivää vietetään Uudenkoiviston koululla perjantaina 20. marraskuuta koko koulun voimin muun muassa toivetuntien ja aarteenetsinnän parissa.
Porin Lyseon ja Porin suomalaisen yhteislyseon lukiot yhdistyvät Porin lukioksi vuonna 2022. Lukioiden hallinnollinen yhdistyminen toteutuu jo elokuussa 2021. Muun muassa tästä aiheesta kerrotaan tarkemmin päivälukioiden vuorovaikutteisessa etäinfotilaisuudessa tiistaina 24. marraskuuta kello 18 alkaen.
Kuusi kaupungin puhelinvaihdetta sulkeutuu keskiviikkona 18. marraskuuta poikkeuksellisesti kello 15
Noormarkun Piilitien päiväkodissa lapsen oikeuksien viikkoa juhlitaan muun muassa leipomusten ja pukujuhlan myötä. Ohjelman ovat luonnollisesti saaneet päättää lapset itse, kuten yleensäkin päiväkodin arjessa on tapana.
Subscribe to feed