Porin, Merikarvian ja Ulvilan yli 60-vuotiaat perusterveet voivat varata ajan koronarokotukselle huomenna aamulla 11.8. klo 8 alkaen.
Merikarvialla järjestetään massarokotusilta ilman ajanvarausta torstaina 18.8. kello 16-20 ja 25.8. kello 16-20. Paikkana toimii Merikarvian terveysasema, Antintie 52. Noormarkussa massarokotusilta ilman ajanvarausta on keskiviikkona 24.8. kello 16-20. Rokotuspaikkana on Noormarkun terveysasema, Eva Ahlströmin tie 8.
Perusturva on laajentanut THL:n suositusten mukaisesti 4.koronarokotteet tietyille väestöryhmille. Rokotukset ovat herättäneet laajaa kiinnostusta, jonka vuoksi perusturva on avannut koronarokotusten ajanvarausasioille oman puhelinnumeron maanantaista 25.7. alkaen.
Perusturva laajensi aiemmin tällä viikolla THL:n suositusten mukaisesti 4.koronarokotteet tietyille väestöryhmille. Rokotukset ovat herättäneet laajaa kiinnostusta, jonka vuoksi perusturvan yleinen ajanvarauspuhelin ja koronaneuvontapuhelin ovat ruuhkautuneet.
THL on antanut neljänsien koronarokotusten laajentamista koskevan suosituksen. Porin perusturvassa käynnistetään suositusten mukaiset rokotukset heti.
Perjantaista 1.7. alkaen koronanäytteenotto palvelee maanantaisin klo 12-15 ja tiistaista perjantaihin klo 10-12.
Koronarokotuksia saa perusturvan alueella 1.7. alkaen Itä-Porin lähipalvelukeskuksessa osoitteessa Herralahdenraitti 2, Pori.
THL suosittelee jatkossa neljänsiä rokoteannoksia lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville 70–79-vuotiaille.
Subscribe to feed