Koronaan sairastunut henkilö on vieraillut Porissa Kirjurinluodolla, Porisperessä lauantaina 31.7.
Porin kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikössä, Ohjaamo Porissa on ollut altistumisia koronavirukselle alkuviikosta. Altistuneita työntekijöitä on noin 12.
Porin perusturvan tartuntatautitiimin tietoon on tullut, että Porin Amarillossa on vieraillut koronaan sairastunut ulkopaikkakuntalainen henkilö tartuttavuusaikana.
Porin perusturvasta on lähtenyt torstaina 1.7. tekstiviestillä ennakkoilmoitus koronarokotuksen ajan varaamiseksi 11-15-vuotiaille.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittelee, että sairautensa tai tilansa vuoksi vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluvien 12–15-vuotiaiden nuorten koronarokotukset aloitettaisiin Suomessa.
Aukioloaikoihin tulee muutoksia 12.7. alkaen
Koronarajoitukset ovat tuoneet muutoksia Porin kaupungin asiakaspalvelupisteiden toimintaan. Nyt osa asiakaspalvelupisteistä on avannut jälleen oviaan. Tietyissä kaupungin toimipisteissä on kuitenkin poikkeavia aukioloaikoja kesän vuoksi. Aukioloaikoja päivitetään uutiseen aina tarpeen mukaan.
Porin maauimala avataan maanantaina 7. kesäkuuta. Avaaminen tapahtuu voimassa olevia rajoituksia sekä suosituksia noudattaen. Maauimalan asiakkailta peräänkuulutetaan vastuullisuutta, jotta uiminen on mahdollista läpi kesän.
Subscribe to feed