Vanhusten vuokra-asunnot

Pori

Uudenkoiviston vanhustentalo

Kasvihuoneenkatu 1-3, 28130 Pori. Vanhustentalossa on 65 vuokra-asuntoa. Asukkaat maksavat vuokran. Tiedustelut: puh. 044 701 6664

Porin vanhustenkotiyhdistys ry:n vanhustentalot

Porin Vanhustenkotiyhdistyksen eri puolilla kaupunkia sijaitsevat vuokra-asunnot on pääasiassa tarkoitettu eläkeikäisten asunnoiksi. Suurin osa asunnoista on peruskorjattu mahdollisimman esteettömiksi ja turvallisuutta lisää osassa kohteita automaattinen paloilmoitinjärjestelmä.

Kaikissa taloissa on kerhotilat, joissa asukkaat voivat yhdessä oleskella ja järjestää omaa toimintaansa. Myös perusturvakeskus järjestää kerhotoimintaa ja erilaisia talojen asukkaiden yhteistapahtumia.

Asunnot on tarkoitettu itsenäiseen asumiseen. Mahdollisesti tarvittavat palvelut asukas saa kaupungin kotihoidosta tai yksityisiltä palveluntarjoajilta.

Tarkempia tietoja talokohteittain:

Porin Vanhustenkotiyhdistyksen asuntojen vuokraus- ja isännöintitoiminnat hoidetaan Porin YH-Asunnot Oy:n toimistossa, osoite Annankatu 8, Pori.

Asiakaspalvelu puh. 02 623 4450
www.porinyhasunnot.fi

Pihlavantähti senioritalo

Uusitalontie 2, Pori. Sijainti Pihlavan keskustassa palveluiden vieressä.

Talossa on 30 vuokra-asuntoa, yksiöitä ja kaksioita. Tilat ovat esteettömät, hissi kulkee maantasolta. Mahdollisesti tarvittavat palvelut asukas saa kaupungin kotihoidolta tai yksityisiltä palveluntarjoajilta. Viikoittain on viriketoimintaa kerhotiloissa. Asukkaat maksavat vuokran, johon sisältyy vesi ja sähkö. Asukkaat ovat oikeutettuja Kelan/ eläkkeensaajan asumistukeen.

Tiedustelut puh. 040 588 3222

Asunto Oy Porin kansalliskoti

Vähäuusikatu 7, 28100 Pori

Viikkarissa rauhallisella paikalla sijaitsevassa asumisoikeustyyppisessä yhtiössä on 22 asuntoa. Asukas maksaa 10 % omarahoitusosuuden muuttaessaan ja se palautetaan, kun asukas muuttaa pois talosta.

Yhtiön asunnot on tarkoitettu yli 55-vuotiaille.

Tiedustelut:
Sakipa Oy Isännöinti, Teija Hokkanen 050-5115858
www.sakipa.fi

Ulvila

Ulvilan Isännöintipalvelu Oy:n vuokra-asuntotarjonnassa on muutamia kohteita, jotka on tarkoitettu ikäihmisille.

Kullaan alueen vanhusten vuokra-asunnoista vastaa vanhuspalveluiden esimies yhdessä Ulvilan Isännöintipalvelun kanssa.