Vaikeavammaisten asumisyksikkö

Vaikeavammaisten palveluasuminen on tarkoitettu itsenäiseen asumiseen kykeneville yhteistoiminta-alueen vaikeavammaisille. Palveluasunnossa on lähihoitaja kaikissa työvuoroissa. Palveluasunnon vuokraan sisältyy ympärivuorokautinen hoito ja huolenpito, sähkö ja lämmitys. Vuokran lisäksi asukkaat maksavat vesimaksun ja ylläpitomaksun. Asukkailla on myös mahdollisuus ostaa talosta ateriapalvelu.

Jokisuiston palveluasunnot

Jokisuiston Palveluasunnot on toukokuussa 2008 Porin Karjarantaan valmistunut vaikeavammaisille tarkoitettu palveluasumisen yksikkö, jossa on 26 asuntoa kooltaan 38 – 50,5 m2. Talossa on yksi yksiö, loput asunnoista ovat kaksioita. Asuinnoissa on keittokomero ja WC/suihkutila. Yksi asunnoista on varattu tilapäisasukkaiden käyttöön. Asunnot ja yhteiset tilat on suunniteltu vaikeavammaisten erityistarpeet huomioon ottaen. Asukkaat sisustavat asuntonsa omien mieltymystensä ja tarpeidensa mukaan. Yksikössä järjestetään myös tilapäisasumista.

Asukkaiden kanssa tehdään avustussuunnitelma, jossa kartoitetaan asukkaan päivittäinen avuntarve. Asukkaille tehdään myös palvelusuunnitelma. Vammaispalveluiden tarkoituksena on edistää vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan jäsenenä sekä ehkäistä ja poistaa vammaisuuden aiheuttamia haittoja ja esteitä.

Osoite: Karjapiha 4, 28100 Pori
Palveluasumisohjaaja Renfors Sanna  044 701 8090
Henkilökunta 044 701 9483