Työ ja yrittäminen

Kaava-alue sijoittuu kaupungin keskustaan, Konepajanrantaan ja Sampo-Rosenlewin tehdasalueelle. Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 14. tammikuuta 2022 asti.
Australialaisyhtiö Critical Metals Ltd. suunnittelee vanadiinin talteenottolaitosta Porissa sijaitsevalle Tahkoluodon satama- ja teollisuusalueelle. Hankkeen ympäristövaikutusten arviointiselostuksen (YVA-selostus) yleisötilaisuus pidetään verkossa maanantaina 18. lokakuuta 2021 kello 17.
Porin kaupunki on sitoutunut kiertotalouden edistämiseen merkittävällä panostuksella osana kansallista CIRCWASTE – Kohti kiertotaloutta -hanketta. Lisäksi Porin kaupunki on Reilun kaupan kaupunki ja mukana Hiilineutraalit kunnat -verkostossa. Circwaste-osahankkeessa on tuettu Porin kaupungin hankintapalveluita kolmessa hankinnassa vuosittain 2017–2021. Lisäksi hankintapalveluiden avuksi on tehty resurssiviisas hankintatyökalu, joka ohjaa kiertotalouden ja muiden vastuullisuuskriteerien huomioimista Porin julkisissa hankinnoissa.
Porin kaupunki tarjoaa rahallista lisätukea yrityksille, jotka palkkaavat alle 30-vuotiaita, yli vuoden työttömänä olleita porilaisia nuoria oppisopimuskoulutukseen.
Ohjaamo Pori palvelee normaalisti 9. elokuuta alkaen.
Viikolla 31, eli 2.–6. elokuuta Ohjaamo Pori palvelee vain etänä.
Porin kaupunkisuunnittelun nähtävillä olevat asiakirjat ovat esillä kuulutusten mukaisesti Palvelupiste Porinassa (uusi osoite on Yrjönkatu 13) ja kaupunkisuunnittelun nettisivuilla.
Työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat saavat tänään 22.6.2021 valtakunnallisen asiakastyytyväisyyskyselyn. Kysely lähtee valtakunnallisesti noin 220 000 kuntakokeilujen asiakkaalle (siirtyneet tai aloittaneet kuntakokeilun asiakkaina 1.3-30.4.2021).  Webropol-kysely on auki 22.6-6.7.2021.
Subscribe to feed