Työ ja yrittäminen

Kesko Oyj hakee liikerakennukselle lisää rakennusoikeutta ja pysäköintialueen laajennusta.
Palmgren-konservatoriossa musiikista voi opiskella itselleen ammatin sekä täydentää musiikillista osaamista. Haku ammatillisiin opintoihin on avoinna heinäkuun ajan.
Porin keskusta saa hetkellisesti uuden kävelykadun, kun osa Antinkadusta ja Gallen-Kallelankadusta suljetaan yksinomaan kevyen liikenteen kulkijoille reiluksi kuukaudeksi.
Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään Porissa 15.-19.7.2019. Tänä kesänä jo 14. kertaa järjestettävän tapahtuman pääteemoina ovat tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot. Viiden päivän aikana SuomiAreenassa järjestetään kaksisataa tilaisuutta, joihin osallistuu tuhat yhteiskunnallista vaikuttajaa poliitikoista viihdetähtiin.
Harri Ketamo uskoo, että tekoälyn avulla lääkärin toimintaa on mahdollista tehostaa ja potilasturvallisuutta parantaa entisestään ja tekoälyn mahdollisuudet lääketieteen käytössä ovat rajattomat.
Asutko Pasaasin alueella tai haluat muutoin vaikuttaa alueen tulevaisuuteen? Alueen uudistamiseen ja kehittämiseen halutaan ottaa mukaan kaupunkilaiset. Entisellä linja-autoasemalla voi vierailla keskiviikosta 12.6. perjantaihin 14.6. kello 12–18 välisenä aikana kaikille avoimessa idealaiturissa kertomassa ideoita alueen kehittämiseksi.
Porissa hiljattain yrityksen perustaneiden kannattaa seurata postiansa. Kaupunki on lähettänyt kutsut uusille yrityksille tilaisuuteen, jolla halutaan muistaa ja kiittää yrityksiä Porissa toimimisesta.
Vuosittainen teollisuuden businesstapahtuma MatchINDUSTRY rantautuu jälleen Poriin 13. kesäkuuta. Tapahtuma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehokkaalle verkostoitumiselle ja uusille liiketoimintamahdollisuuksille.
Subscribe to feed