Työ ja yrittäminen

Lentoliikenne Porin ja Helsingin välillä on jälleen käynnistynyt sisältäen kolme edestakaista vuoroa joka arkipäivä. Porin kaupunki tukee lentoliikennettä erityisesti alueen elinvoiman kehittämiseksi.
Pori järjestää ensimmäisenä Suomessa Robotex Finland -tapahtuman 8.–14. lokakuuta. Robotex on maailman suurin robotiikkafestivaali, jossa insinöörit, yritysjohdon edustajat, opiskelijat ja perheet kokoontuvat yhteen inspiroituakseen teollisuuden edelläkävijöistä, tutustuakseen uusiin startuppeihin, ratkaistakseen robotiikkahaasteita sekä oppiakseen viimeisimmistä teknologisista innovaatioista.
Porin ja Helsingin väliset lennot alkavat 1. elokuuta. Lentoyhteyteen kuuluu kolme lähtöä sekä Porista että Helsingistä joka arkipäivä.
Euroopan komission rahoittama Digital Cities Challenge on kaupunkien digitaalisen muutoksen toteutumista edesauttava hanke, jossa Pori on mukana ainoana kaupunkina Pohjoismaista. Porin lisäksi hankkeessa on mukana kaupunkeja ympäri Eurooppaa. Digital Cities Challenge -hankkeen kautta Pori on saanut EU:n komissiolta digitaaliseen kehitykseen liittyviä toimintamalleja ja konsultoivia palveluita.
Kaupunginhallitus on hyväksynyt Budapest Aircraft Service (BASe) Ltd:n tarjouksen lentoliikenteen harjoittamisesta Porin ja Helsingin välille. Sopimuskausi alkaa 1.8.2019 ja on julkisen palveluvelvoitteen mukainen.
Porin kaupungin järjestämiä SuomiAreena-keskusteluita yhdistää osallisuus ja yhteistyö: niitä tarkastellaan niin yksilön näkökulmasta, paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti.
Porin kaupunginhallitus hyväksyi kaavoituskatsauksen ja -ohjelman kokouksessaan 4. maaliskuuta.
Satakunnan lääkäripäivä järjestetään jo kolmatta kertaa Porissa 19. heinäkuuta. Satakunnan lääkäripäivä sisältää laadukkaan koulutuspaketin niin vastavalmistuneille kuin erikoistuville lääkäreille unohtamatta rentoa jazz-fiilistä.
Subscribe to feed