Työ ja yrittäminen

Tekninen lautakunta käsittelee tiistain 20. huhtikuuta kokouksessaan Etelärannan rantamakasiinin myyntiä. Määräaikaan mennessä kaupunki sai tarjoukset kahdelta eri toimijalta.
Suunnitelma koskee enintään 45 tuulivoimalan sijoittamista Tahkoluodon edustalla olevalle merialueelle. Kaavaluonnos ja -selostus liitteineen ovat nähtävillä 14.5.2021 asti.
Yyterin santojen paraatipaikalta tarjotaan vuokrattavaksi Meriravintola. Hulppeat merimaisemat omaavat, noin 288m2-kokoiset tilat vuokrataan käytettäväksi ravintolatoimintaan kesästä 2021 alkaen. Vuokra-aika on 1 vuosi sekä optiolla 1+1 vuotta. Hakemukset tulee jättää 12.4. mennessä.
Työllisyyden kuntakokeiluun TE-toimistoilta maaliskuussa siirretyt työnhakija-asiakkaat saavat puhelinsoiton kuntien työllisyyspalvelujen asiantuntijalta kevään aikana. Porin seudun työllisyyden kuntakokeilussa ovat mukana Porin lisäksi Ulvila ja Kokemäki. Näiden kuntien työllisyyspalvelujen piiriin on siirtynyt runsaat 5 000 työtöntä työnhakijaa.
Hankerahoituksella kokeillulle Ohjaamotoiminnalle on huomattu tarvetta Porissa, joten siitä on tehty osa kaupungin toimintaa. Ohjaamon tavoitteena on tukea, vahvistaa sekä helpottaa alle 30-vuotiaita nuoria kohti koulutusta, työelämää ja mielekästä arkea.
Porin Reilun kaupan kannatustyöryhmä halusi muistaa Palveluliikelaitoksen aterian ja puhtauden henkilökuntaa pienellä makealla hetkellä ystävänpäivän kunniaksi tuomaan iloa ja energiaa haastavaan poikkeustilanteeseen.
Merituulipuiston laajennuksen osayleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) on nähtävillä koko kaavaprosessin ajan. Arviointisuunnitelmaa voidaan päivittää tarvittaessa kaavatyön edetessä.
Työllisyyden kuntakokeilu alkaa 1. maaliskuuta myös Satakunnassa. Porin, Ulvilan ja Kokemäen yhteisen Porin seudun työllisyyden kuntakokeilualueen valmisteluvaihe on edennyt hyvässä yhteistyössä kuntien ja Satakunnan TE-toimiston kesken, ja nyt kaikissa kunnissa ollaan valmiita aloittamaan työt.
Subscribe to feed