Uutisarkisto

Vesihana

Vesikatko 6. osassa keskiviikkona

Huoltotöistä aiheutuva vesikatko koskee aluetta Malminkatu, Kalevanpuisto, Raatimiehenkatu ja Laamanninkatu keskiviikkona 30.3. klo 20-06 välisenä aikana.
Niittäjänsilta

Keskustan vesialueita talviteloille – Niittäjänsilta nostetaan pois tänään

Porin keskustan vesialueilla valmistaudutaan kovaa vauhtia talven tuloon. Raumanjuovan ylittävä Niittäjänsilta asuntomessualueella nostetaan talviteloille tänään tiistaina 12.10. Myös veneilykausi alkaa…
Vesihana

Porin keskustan alueella saattaa tulla hanoista ruskeaa vettä

Porin Veden isokokoisessa vesijohdossa Itsenäisyydenkadulla havaittiin 19. marraskuuta aikaisin aamulla vuoto, jonka sulkeminen saattaa aiheuttaa talousvedessä värjääntymistä keskustan alueella.
Vesi

Luotsinmäen ja Ahlaisten välillä suoritetaan vesijohtotöitä

Luotsinmäen ja Ahlaisten välillä on käynnissä vesijohto- ja paineviemärityöt. Töiden on tarkoitus valmistua ensi vuoden aikana.
Vesihana

Putkirikko voi aiheuttaa värivirhettä vedessä Länsi-Porin alueella

Eteläväylällä sattui vesijohtovuoto sunnuntai-iltana 17. maaliskuuta. Vuoto saatiin korjattua yön aikana, mutta vika voi aiheuttaa ruskeaa väriä vedessä Länsi-Porin alueella…
Vesihana

Käppärän putkirikon korjaus jatkuu - vedenjakelussa ei enää häiriöitä

Porin Veden valtatie 8:n alittavassa vesijohdossa 9. syyskuuta sattuneen putkirikon korjaus jatkuu saneerauksena, mutta vedenjakelu toimii jälleen normaalisti.
Kuva vesikärrystä, jossa Neea Kähkönen täyttää vesikanistereja

Porin keskustaan vesipisteitä SuomiAreenan ajaksi

Superviikko on startannut Porissa poikkeuksellisen helteisenä. Riittävästä nesteen saamisesta on huolehdittava, joten Porin kaupunki tarjoaa vesipisteitä kaikkien käyttöön.