Uutisarkisto

Kaupungin asiakaspalvelu poikkeuksellisesti kiinni tänään

Kaupungin asiakaspalvelupiste Porin Leijonassa on perjantaina 22. joulukuuta poikkeuksellisesti suljettu sairastapausten vuoksi.

Muutoksia Porinan palveluissa maanantaina

Palvelupiste Porinan asiakaspalvelutiskit ja Porin Linjojen asiakaspalvelu suljetaan itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta poikkeuksellisesti jo kello 15. Kaupungin kassapalvelut ovat kiinni…
Porinan logo

Muutoksia Porinan palveluissa torstaina

Palvelupiste Porinan teknisen toimialan asiakaspalvelutiskit ovat kiinni torstaina 29. syyskuuta. Myös Porinan sähköposti- ja puhelinpalvelut ovat torstaina pois käytöstä.
Porinan logo

Muutoksia Porinan aukioloaikoihin

Yrjönkadulla sijaitsevan palvelupiste Porinan aukioloajat muuttuvat 21. helmikuuta alkaen.
Satakunnan vihertietokeskus

Kaupungin puutarhaneuvonta siirtyy Porinaan

Satakunnan Vihertietokeskuksen toiminta Hanhiluodossa on päättynyt. Maksutonta puutarhaneuvontaa saa jatkossa kävelykadun varrella sijaitsevasta palvelupiste Porinasta.
Kirjurinluodon polut ja reitit ovat toiminnassa ympäri vuoden.

Joulunaika ja vuodenvaihde tuovat poikkeuksia kaupungin palveluiden aukioloaikoihin

Joulun, uudenvuoden ja loppiaisen pyhät vaikuttavat kaupungin eri toimipisteiden aukioloaikoihin. Alle on koottuna toimipisteiden poikkeavia aukioloaikoja.
Porinan logo

Porinan juhannuksen aukioloajat

Yrjönkadulla sijaitseva palvelupiste Porina suljetaan juhannusaaton aattona 24. kesäkuuta poikkeuksellisesti jo kello 15.
Värikkäät kukat

Kaupungin asiakaspalvelupisteet avaavat oviaan – ota huomioon kesän poikkeavat aukioloajat

Koronarajoitukset ovat tuoneet muutoksia Porin kaupungin asiakaspalvelupisteiden toimintaan. Nyt osa asiakaspalvelupisteistä on avannut jälleen oviaan. Tietyissä kaupungin toimipisteissä on kuitenkin…
Porinan logo

Porina kiinni torstaina ja perjantaina

Yrjönkadulla sijaitseva palvelupiste Porina on suljettuna helatorstaina 13. toukokuuta sekä perjantaina 14. toukokuuta. Myös Porin Linjojen asiakaspalvelu ja kassapalvelut ovat…
Palvelupiste Porina

Asiakaspalvelupisteiden aukiolot jouluna ja vuodenvaihteessa

Joulun, uudenvuoden ja loppiaisen pyhät vaikuttavat kaupungin asiakaspalvelupisteiden toimintaan. Toimipisteiden palveluissa on lisäksi jo aiemmin ilmoitettuja muutoksia koronavirustilanteen vuoksi.