Porin perusturvan yhteistoiminta-alueella toteutettiin alkoholin ostokokeet maaliskuussa 2022 alkoholin myynnin ikärajavalvonnan testaamiseksi. Ostokokeissa myyjä kysyi henkilöllisyystodistuksen ja kieltäytyi myymästä 73 prosentissa tapauksista. Ehkäisevän päihdetyön Pakka-toiminta jatkaa yhteistyötä kauppojen kanssa vastuullisen myynnin vahvistamiseksi.
Pyydä apua –nappi on lapsiperheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Napin kautta kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua ja jättää yhteydenottopyynnön. Yhteydenottoon vastataan 1-3 arkipäivän kuluessa.
Peruskouluikäisten lasten huoltajille järjestetään etänä Teamsissa 15. maaliskuuta neuropsykiatrisia haasteita käsittelevä tilaisuus. Teemaillassa kerrotaan aiheesta niin yleisesti kuin omakohtaisina kokemuksinakin. Tilaisuudessa tutustutaan myös paikallisten yhdistysten toimintaan.  
Vapaaehtoistoimintaa lasten, nuorten ja perheiden parissa tehdään jälleen näkyväksi #olentukena -kampanjassa 10. –17.1.2022.
Kevätlukukausi käynnistyy Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla lähiopetuksessa maanantaina 10.1.2022.
Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta? Tule mukaan Perhepolku®-verkkokurssille.
Ulvilan Kullaan ja Harjunpään alueella on tapahtunut neuvolatyössä ja kouluterveydenhuollossa seuraavia muutoksia.
Yläkouluikäiset rokotetaan kouluissa koulu- ja opiskeluterveydenhoitajien toimesta alkaen maanantaina 16.8.
Palvelukeskus Himmelin toimintaa laajennetaan tulevaisuudessa vastaamaan paremmin rakennuksen mahdollisuuksia ja asiakkaiden tarpeita. Suunnitteilla oleva sote- ja gerokeskuksen kokonaisuus on uniikki ja ainut laatuaan koko Suomessa. Hankkeen etenemisestä pidetään mediatilaisuus Porin kaupungintalon valtuustosalissa 18. toukokuuta kello 10 alkaen.
Porin Itätuulen koulussa 2 B -luokan oppilas on sairastunut lauantaina 14. marraskuuta lieväoireiseen koronavirukseen. Kyseinen henkilö on osallistunut tartuttavuusaikana myös TUL:in iltäpäiväkerhon toimintaan perjantaina 13. marraskuuta.

Sivut