Ohjaamo Porista saa jatkossa myös monikielistä ohjausta. Toukokuussa 2022 alkaneen Monikielinen Ohjaamo-hankkeen tavoitteena on kehittää Ohjaamo Porin moni- ja selkokielisiä palveluita. Hankkeen varsinaista kohderyhmää ovat Porissa asuvat 16–29-vuotiaat maahanmuuttajataustaiset nuoret.
Kuuden vuoden mittainen määräaikainen virka oli haettavana 1.–31. elokuuta. Määräaikaan mennessä Porin kaupunginjohtajaksi haki yhteensä 29 henkilöä, joista 13. syyskuuta pidettyihin haastatteluun kutsuttiin seitsemän.
Porin kaupunginjohtajan kuuden vuoden mittainen määräaikainen virka on ollut haettavana 1.–31. elokuuta. Määräaikaan mennessä virkaa haki yhteensä 29 henkilöä.
Porin kaupunginjohtajan kuuden vuoden mittaiseen määräaikaiseen virkaan on hakenut 29 henkilöä. Hakuaika päättyi keskiviikkona 31. elokuuta kello 15.
Ohjaamo Pori tarjoaa nuorille mahdollisuuden keskustella luottamuksellisesti hyvinvointiin, perheeseen ja mihin tahansa elämään ja arkeen liittyvistä asioista. Oli huolesi suuri tai pieni, sen kanssa ei kannata jäädä yksin.
Ohjaamosta saa neuvoja myös vapaa-ajan viettoon liittyviin kysymyksiin. Jos olet esimerkiksi juuri muuttanut Poriin ja sinulla on vapaa-ajan toiminnot hakusessa, voimme yhdessä etsiä sinulle mukavaa tekemistä.
Porin kaupunginjohtajan kuuden vuoden mittainen määräaikainen virka julistetaan haettavaksi elokuussa. Haku on avoinna 1.-31.8.2022 Kuntarekryssä.
Ohjaamo auttaa kaikkia alle 30-vuotiaita nuoria myös asumiseen liittyvissä asioissa. Olitpa sitten muuttamassa ensimmäistä kertaa omaan asuntoon tai asunut jo kauan omillasi, voit kääntyä Ohjaamon puoleen aina kun tarvitset apua.
Ohjaamo Pori tarjoaa nuorille ohjausta koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Ohjaamosta opinto-ohjausta saavat myös ne nuoret, jotka eivät tällä hetkellä opiskele eikä heillä olisi muuten käytössään opinto-ohjaajan palveluita. Ohjaamon palvelut ovat kuitenkin tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille nuorille, eli myös koulutuksessa olevat nuoret voivat hakea Ohjaamosta neuvoa opintoihin liittyen.
Ohjaamosta saa apua kaikkeen työnhakuun liittyvään kuten CV:n ja työhakemuksen kirjoittamiseen, töiden hakemiseen ja työhaastatteluun valmistautumiseen.

Sivut