Uutisarkisto

Porin kaupungin palvelut ovat saatavilla myös kesäaikaan. Aukioloajoissa on kuitenkin pieniä muutoksia, jotka kannattaa ottaa talteen. Aukioloaikoja päivitetään uutiseen aina tarpeen mukaan.
Ulvilantiellä sijaitsevalle Ilmpolan ylikulkusillalle tehdään erikoistarkastus 2.–5. kesäkuuta. Erikoistarkastuksessa tutkitaan sillan kunto ja rakenteet. Tarkastus vaikuttaa alueella liikkumiseen.
Porin kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi tai ostettavaksi uusia omakotitontteja Klasipruukin ja Kyläsaaren kaupunginosista. Lisäksi hakuun tulee muutamia yksittäisiä kaupungille palautuneita tontteja.
Porin matonpesupaikoista kaikki muut paitsi Pormestarinluodon matonpesupaikka on nyt avattu asukkaiden käyttöön. Matonpesupaikat ovat avoinna joka päivä kello 6–22 koko kesän ajan.
Tänä kesänä onni löytyy läheltä. Kotimaan matkailussa on nyt tuhannen taalan paikka, kun suomalaiset pohtivat kesän matkakohteitaan. Yyteri on valmis vastaanottamaan kävijät kun kesän valmistelut ovat loppusuoralla.
Toukokuussa valmistunut diplomityö on osa Porin kaupungin maapoliittisen ohjelman uudistustyötä. Taustatutkimuksena toimiva diplomityö antaa myös suosituksia ohjelman laadintaan.
Porin kaupunki on sitoutunut vähentämään päästöjä 80 prosenttia vuoteen 2030 mennessä. Yksi konkreettinen teko, joka auttaa tavoitteisiin pääsemisessä, on Porin Veden varavesilaitoksen katolle asennetut 135 aurinkopaneelia.
Hallituksen linjausten mukaisesti sosiaali- ja terveyspalveluissa koronatilanteen vuoksi tehtyjä rajoituksia lievennetään asteittain 1.6. alkaen. Kaikessa toiminnassa tullaan huomioimaan turvavälit ja sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuus. Tästä johtuen palveluita avataan porrastaen ja kävijämääriä saatetaan rajoittaa. Toiminta saattaa olla myös osin suppeampaa kuin ennen koronatilanteesta aiheutuneita sulkuja.
Kulttuuritalo Annis on tukenut nuorten omaehtoista luovaa toimintaa tänä vuonna jo 40 vuotta. Juhlavuoden teemana on ”Annis jättää jäljen”, mikä näkyy esimerkiksi muistoina ja erilaisina mielenkiintoisina tapahtumina. Uutuutena aloittaa livemusiikkiin keskittyvä Kumousklubi.

Sivut