Uutisarkisto

Tekojääradalla ei ole itsenäisyyspäivänä seurojen harjoitusvuoroja, joten sunnuntaina 6. joulukuuta tekojää on koko päivän yleisöluistelukäytössä. Varsinainen maksullinen yleisöluistelu on kello 10–16, jonka aikana sekä kahviopalvelut että wc-tilat ovat käytettävissä. Tekojääradan valot sammuvat kello 21.30.
Vietä itsenäisyyspäivän etkot Pori Sinfoniettan kanssa tänään perjantaina 4.12. Kaupunginorkesterin kamarikonsertti Voces intimae esitetään suorana verkkolähetyksenä Pori Sinfoniettan YouTube-kanavalla kello 18 alkaen.
Satakunnan kulttuuriympäristöohjelma päivitettiin ja uudistettiin verkkosivuiksi - ensimmäisten joukossa Suomessa!
Liisantorin tekojäärata sekä tekojääkaukalo on saatu jäädytettyä. Kävijöitä kehotetaan kiinnittävän huomiota turvaväleihin ja saapumaan ulkoliikunta-alueille vain terveinä.
Lounais-Suomen aluehallintoviraston 2.12. päätöksellä yli 20 hengen yleisötilaisuuksia ei saa järjestää 23.12. asti. Tästä syystä Pori Sinfoniettan joulukuun yleisökonsertit joudutaan perumaan.
Lounais-Suomen aluehallintovirasto on linjannut uusista kokoontumisrajoituksista Satakunnassa. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää korkeintaan 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kun niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.
Satakunnan Museo, Luontotalo Arkki, Rakennuskulttuuritalo Toivo ja Rosenlew-museo sulkevat ovensa torstaista 3.12. alkaen Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti. Rajoitukset ovat voimassa 31.12.2020 asti, minkä lisäksi museot ovat suljettuna myös uudenvuodenpäivänä 1.1.2021. Rakennuskulttuuritalo Toivo avautuu joulutauon jälkeen normaaliin tapaan 12.1.2021.
Porin kaupunki tiedotti koronavirustilanteen toimenpiteitä ja rajoituksista tilojen käyttöä koskien tänään aamupäivällä. Liikuntatilojen käytön osalta joitakin täsmennyksiä:
Koronarajoitusten vuoksi lainaaminen, palauttaminen ja varausten nouto mahdollista, pitempiaikainen oleskelu ei. Kaikki joulukuun tapahtumat on peruttu.
Pääsin seuraamaan Pori Sinfoniettan Palmgren-kvartetin harjoituksia perjantain konserttia varten. Kvartetti otti koko Promenadisalin haltuun ja sai sen soimaan upeasti.

Sivut