Uutisarkisto

Itä-Porissa sijaitsevan Koivulan päiväkodin peruskorjaushanke on sijoittunut toiseksi Satakunnan alueen talonrakennustyömaiden välisessä työturvallisuuskilpailussa. Rakennusteollisuuden järjestämässä kilpailussa etsittiin vuoden 2019 turvallisinta työmaata.
Porin päivän viikolla 23.–26. syyskuuta kannattaa suunnata keskustaan. Matkakeskuksen, kaupunkikeskustan ja Kirjurinluodon välillä kulkevat elämykselliset reitit aukeavat toiminnallisen ohjelman myötä ja keskusaukiolla keskustelu kaupunkitiloista ja Pasaasin yleissuunnitelmaluonnoksesta käy kuumana kahvipannun lisäksi. Yrjönkadulla oman kädenjäljen katukuvaan voi jättää yhteisöllisessä taideteoksessa.
Porin kaupunki uusii ensi viikolla liikennevalojen ohjauskojeita Isolinnankadun ja Tullipuominkadun, Vähälinnankadun ja Tullipuominkadun sekä Vähälinnankadun ja Säveltäjänkadun risteyksissä. Risteysten liikennevalot otetaan töiden ajaksi pois käytöstä. 
Porin kaupunki kartoitti asukkaidensa lempipaikkoja jokaiselta kahdeksalta palvelualueelta. Ahlaisista listalle pääsi seitsemän upeaa kohdetta.
Porin seudun joukkoliikennejaosto linjasi kokouksessaan 15. syyskuuta, miten avoimen joukkoliikenteen palvelutasoa ensisijaisesti sopeutetaan, jos joukkoliikenne-kustannuspaikan määrärahat vuodelle 2021 eivät riitä vuoden 2019 tasoisen joukkoliikenteen tuottamiseen tai jos koronatilanne vähentää entisestään ihmisten liikkumista.
Herralahden urheilukentän vieressä oleva vanha pysäköintialue on nyt kunnostettu ja otetaan käyttöön liikenteelle 16.9.2020. Pysäköintialue on kaikille yleisessä käytössä palvellen sekä urheiluväkeä että alueen asukkaita.
Porin kaupungin ympäristövalvonnan sähköinen asiointi siirtyy Lupapiste.fi-palvelusta kaupungin sähköisiin lomakkeisiin 1.10.2020 alkaen.
Lähes koko Suomen alueelle on ennustettu keskiviikolle ja torstaille kovia myrskylukemia. Veneilijöiden toivotaan tarkistavan veneidensä kiinnitykset mahdollisten vahinkojen minimoimiseksi
Porin Vesi saneeraa runkovesijohtoa Mikonkadun ja Vapaudenkadun risteyksessä.
Porin kaupunki kehittää keskustan aluetta luomalla elämyksellisiä reittejä kävelyyn, pyöräilyyn sekä muilla menopeleillä kulkemiseen. Kyseessä on kokeilu, jonka aikana tutkitaan millaisin taidetta ja toiminnallisuutta hyödyntävin keinoin kaupunkilaisten liikkumista voitaisiin lisätä. Matkan varrelle on tulossa taideteoksia, toimintapuisto sekä erilaisia opasteita. 

Sivut