Porin perusturva on avannut joulukuulle uusia rokotusaikoja influenssa- ja/tai koronarokotuksia varten. Suosittelemme asiakkaitamme varaamaan ajan ja ottamaan rokotuksen joulukuun aikana, sillä perusturvan rokotuskäytänteisiin tulee muutoksia vuodenvaihteessa.
Sote-keskus Cottonista ja Itä-Porin sote-keskuksesta on joulukuussa mahdollista varata aika influenssa- ja/tai koronarokotukselle myös lauantaisin 10.12 ja 17.12.
Reposaaren terveysasema on auki loppuvuoden 2022 aikana tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Terveysasema kiinni maanantaisin ja perjantaisin.
Satakunnan yhteinen potilastietojärjestelmä päivitetään tulevana viikonloppuna 26.-27.11.2022. Päivitys koskee Euran, Rauman, Porin perusturvan, Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän sekä Satasairaalan yhteistä potilastietojärjestelmää.
Ota hetki aikaa itsellesi ja tule mukaan taidemuseon tapahtumiin keskiviikkona 23.11. Osallistu opastetulle näyttelykierrokselle tai heittäydy tekemään itse avoimessa taidetyöpajassa. Tapahtumiin on vapaa pääsy.
Satakunnan hyvinvointialueelle siirryttäessä hoitotarvikejakelun kokonaisuutta kehitetään koko Satakunnassa ja kehittämistyö on jo käynnissä.
Tulevaisuudessa Satakunnassa asuvat ikääntyneet ja vammaiset henkilöt voivat saada erilaisia hyvinvointiteknologiaan liittyviä laitteita käyttöönsä laitelainaamo Funteeraamosta. Laitelainaamon toiminnan kokeilu käynnistetään keväällä 2023.
Porin perusturva on vuodesta 2019 lähtien kutsunut kaikki Porin, Ulvilan ja Merikarvian 75-vuotiaat kotona asuvat asukkaat laajaan terveystarkastukseen. Terveystarkastuksen laajuus on poikkeuksellinen koko Suomen mittakaavassa, joten se antaa kattavan kuvan siitä, miten perusturvan alueen 75-vuotiaat voivat.
Porin perusturva järjestää maanantaina 14.11 verensokerien mittauksia Mikkolan Prismassa. Tapahtuma järjestetään klo 10.30-17.30.
Suuren suosion vuoksi kaikki tämän päivän suuhygienistin ajanvarauksettomat vastaanottoajat on täytetty, eikä uusia asiakkaita voida tälle päivälle enää ottaa.

Sivut