Uutisarkisto

Sote-keskus lännen Maantiekadun info-piste suljetaan torstaina 13.7. poikkeuksellisesti jo klo 16 alkaen. Info-piste avautuu tiistaina 14.7 klo 10.30.
Viittomakielinen esittelyvideo kuljettaa katsojan läpi taidemuseon ajankohtaisten näyttelyiden. Esillä on kolmen taiteilijan - Adrian Melis, Ola Vasiljeva ja Jenni Yppärilä – yksityisnäyttelyt. Tutkimuksellinen näyttely tarkastelee Maire Gullichsenin ja Galerie Artekin toimintaa sekä Alvar Aallon abstrakteja teoksia suhteessa hänen arkkitehtonisiin suunnitelmiinsa. Näyttelyn oppaana on Zagryda Sandholm, Osk Ursa Minor. Esittelyvideo on katsottavissa taidemuseon YouTube-kanavalla ja tekstitys on valittavissa videon asetuksista.
Koronatartuntojen määrä on koko Suomessa ollut laskussa ja koronarajoituksia on alettu purkamaan. Tästä huolimatta on edelleen tärkeää noudattaa varovaisuutta, jotta me kaikki pystymme nauttimaan kesästä turvallisesti.
Jatkossa läheisten on mahdollista vierailla perusturvan asumispalveluyksiköissä asuvien luona rajoitetusti myös sisätiloissa.
Selvin päin Satakunnassa hankkeen väki lähtee pikkuhiljaa lomalaitumille. Töihin palaillaan niin, että Jania tavoittaa 20.7. eteenpäin, Tellu palaa lomalta 10.8. ja Jenni puolestaan 17.8. Lomilta paluun jälkeen hankkeessa alkaakin loppukiri, sillä syksylle on luvassa paljon työtä hankkeen loppuunsaattamisessa ja raportoinnissa.
Porin perusturvan sairaalapalveluiden osastojen vierailuaikoihin tulee viikonloppujen osalta muutoksia.
Kansainvälinen toiminta nuorisotyössä on toimintaa, jossa tutustutaan eri maiden ja kulttuurien ihmisiin ja tapoihin, tai esitellään omaa kulttuuria muille.
Käytätkö perusturvan kuljetuspalveluja? Tule siinä tapauksessa kuuntelemaan miten kuljetuspalvelut toimivat jatkossa! Tiedotustilaisuus järjestetään keskiviikkona 1.7.2020 klo 14 perusturvan auditoriossa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kuljetuspalveluja käyttäville porilaisille, ulvilalaisille ja merikarvialaisille.
Perusturvan potilaslaskutus on suljettuna 13.-26.7.2020 välisenä aikana. Sulun aikana ei lähetetä potilaslaskuja eikä laskuttajiin saa yhteyttä puhelinaikana.
Kesäkuussa käynnistynyt, 7-18-vuotiaille järjestettävä maksuton kesäruokailu on ollut suosittu myös kuluvana kesänä. Ruokailijoiden määrä on lisääntynyt jo ensimmäisen viikon jälkeen, mutta uusia lapsia ja nuoria mahtuu syömään siitä huolimatta mainiosti.

Sivut