Uutisarkisto

Porin nuorisotalolla koronarokotusten pop up -tilaisuus ke 8.12.21 ja to 16.12.21 klo 16.00-20.00.
Koronatodistusten tilaamiseen puhelimitse on avattu tänään keskiviikkona oma puhelinnumero. Jos sähköisten palvelujen käyttö koronatodistuksen saamiseksi ei ole mahdollista, ole yhteydessä koronatodistusten puhelinnumeroon: 044 701 2765 arkisin klo 8-14.
Valtarengas Oy –liikkeen odotustiloissa Porissa on ollut myöhemmin covid-19-positiiviseksi todettu henkilö 20.11. klo 9.15-10.30, maskitta, tartuttavuusaikana.
29. marraskuuta alkaen ikäihmisille suunnatulla KotiTV-kanavalla alkaa uusi Tervetuloa kotiin -ohjelmasarja, jonka tavoitteena on lisätä tietoutta iäkkäille ja vammaisille tarkoitetusta korjausavustuksesta sekä pidentää ja parantaa heidän mahdollisuuksia kotona asumisessa.
EU:n koronatodistukset ovat nopeimmin saatavilla Omakannassa. Todistuksen saa saadusta koronarokotuksesta, viimeisimmän koronavirustestin tuloksesta tai sairastetusta COVID19-virusinfektiosta.
Noormarkussa vuodeosastolla ja kotiin kuntoutusyksikössä viimeiset koronaepidemiaan liittyvät karanteenit ovat päättyneet.
Perusturvan kotihoidossa Viikkarin tiimissä on ollut altistumisia koronavirukselle kahdesta koronavirukseen sairastuneesta työntekijästä johtuen. Tapaukset eivät tiettävästi liity toisiinsa.
Heidi’s Bier Barissa on voinut altistua koronavirukselle 13.-14.11. välisenä yönä kello 23-05.
Tiedotimme viime viikolla korona- ja influenssarokotusten ajanvarauspuhelimen ruuhkautumisesta. Ruuhkatilanne on jatkunut vähintään yhtä vaikeana.

Sivut