Porin kaupunginhallitus päätti maanantaina 15. elokuuta pidetyssä kokouksessa asettaa yhdyspintatoimikunnan valmistelemaan lainsäädännön mukaisia hyvinvointialueen ja Porin kaupungin yhteistyöhön liittyviä tehtäviä. Yksi uuden toimikunnan tärkeimmistä tehtävistä on valmistella hyvinvointisuunnitelma vielä vuoden 2022 aikana.
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arja Laulainen on kertonut tänään Twitterissä ikäviä uutisia koronatartunnastaan.
Porin perusturvan yhteistoiminta-alueella toteutettiin alkoholin ostokokeet maaliskuussa 2022 alkoholin myynnin ikärajavalvonnan testaamiseksi. Ostokokeissa myyjä kysyi henkilöllisyystodistuksen ja kieltäytyi myymästä 73 prosentissa tapauksista. Ehkäisevän päihdetyön Pakka-toiminta jatkaa yhteistyötä kauppojen kanssa vastuullisen myynnin vahvistamiseksi.
Pyydä apua –nappi on lapsiperheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Napin kautta kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua ja jättää yhteydenottopyynnön. Yhteydenottoon vastataan 1-3 arkipäivän kuluessa.
Peruskouluikäisten lasten huoltajille järjestetään etänä Teamsissa 15. maaliskuuta neuropsykiatrisia haasteita käsittelevä tilaisuus. Teemaillassa kerrotaan aiheesta niin yleisesti kuin omakohtaisina kokemuksinakin. Tilaisuudessa tutustutaan myös paikallisten yhdistysten toimintaan.  
Vapaaehtoistoimintaa lasten, nuorten ja perheiden parissa tehdään jälleen näkyväksi #olentukena -kampanjassa 10. –17.1.2022.
Kevätlukukausi käynnistyy Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla lähiopetuksessa maanantaina 10.1.2022.
Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta? Tule mukaan Perhepolku®-verkkokurssille.
Ulvilan Kullaan ja Harjunpään alueella on tapahtunut neuvolatyössä ja kouluterveydenhuollossa seuraavia muutoksia.
Yläkouluikäiset rokotetaan kouluissa koulu- ja opiskeluterveydenhoitajien toimesta alkaen maanantaina 16.8.

Sivut