Perjantaista 1.7. alkaen koronanäytteenotto palvelee maanantaisin klo 12-15 ja tiistaista perjantaihin klo 10-12.
Tiistaista 28.6. alkaen sote-keskus Cottonin asiointiluukku palvelee supistetuin aukioloajoin arkisin klo 8.30-12. Muina aikoina Cottonin asiointiluukku ei ole avoinna.
Koronarokotuksia saa perusturvan alueella 1.7. alkaen Itä-Porin lähipalvelukeskuksessa osoitteessa Herralahdenraitti 2, Pori.
Perusturvalautakunta päätti kokouksessaan jatkaa palvelukoti Kyläsaaren toimintaa toistaiseksi nykyisellään. Lautakunta päätti, että Kyläsaaren tulevaa toimintaa lähdetään suunnittelemaan yhteisöllisen asumisen toimintamuotoon.
Porin perusturva vähentää kesän ajaksi 5-15 osastohoidon potilaspaikkaa. Syynä potilaspaikkojen vähentämiselle on henkilöstöpula.
Kesäkuukaudet ovat tapahtumarikasta aikaa taidemuseossa. Chorus sinensis -niminen merimetsoille omistettu näyttely avataan perjantaina 17.6. Yleisölle avoin kuraattorikierros järjestetään päivällä kello 12. Avajaiset kello 18-20. Vapaa pääsy koko päivän kello 11-20. Kesän ohjelmasta löytyy myös runsaasti työpajoja.
Porin perusturvan suun terveydenhuollon ajanvaraus palvelee perjantaina 3.6. poikkeuksellisesti vain klo 14.30 asti.
Porin perusturva tarjoaa asukkailleen uudenlaisen tavan ennaltaehkäistä diabeteksen kehittymistä.
THL suosittelee jatkossa neljänsiä rokoteannoksia lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville 70–79-vuotiaille.
Tulevana lauantaina moni nuori viettää kouluvuoden päättäjäisiä. Sosiaali- ja terveysalan asiantuntijat sekä virkavallan edustaja muistuttavat, että juhlahetkessäkin on niin vanhempien kuin nuorten tärkeä muistaa vastuu, turvallisuus ja lainsäädäntö.

Sivut