Uutisarkisto

Porin perusturvan sairaalapalveluiden osastojen vierailuaikoihin tulee viikonloppujen osalta muutoksia.
Kansainvälinen toiminta nuorisotyössä on toimintaa, jossa tutustutaan eri maiden ja kulttuurien ihmisiin ja tapoihin, tai esitellään omaa kulttuuria muille.
Käytätkö perusturvan kuljetuspalveluja? Tule siinä tapauksessa kuuntelemaan miten kuljetuspalvelut toimivat jatkossa! Tiedotustilaisuus järjestetään keskiviikkona 1.7.2020 klo 14 perusturvan auditoriossa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kuljetuspalveluja käyttäville porilaisille, ulvilalaisille ja merikarvialaisille.
Perusturvan potilaslaskutus on suljettuna 13.-26.7.2020 välisenä aikana. Sulun aikana ei lähetetä potilaslaskuja eikä laskuttajiin saa yhteyttä puhelinaikana.
Kesäkuussa käynnistynyt, 7-18-vuotiaille järjestettävä maksuton kesäruokailu on ollut suosittu myös kuluvana kesänä. Ruokailijoiden määrä on lisääntynyt jo ensimmäisen viikon jälkeen, mutta uusia lapsia ja nuoria mahtuu syömään siitä huolimatta mainiosti.
Porin kaupungin nuorisopalveluiden liikkuva nuorisotila Nuokkapaku tarjoaa nuorille tukea ja monipuolista tekemistä. Nuokkapaku-toiminta lähestyy nuoria lämminhenkisyydellä.
Kesäkuun uutiskirjeessä asiaa mm. nuorten päihteettömyyden tukemisesta ja päihteitä käyttävän ihmisen sosiaalisesta tilasta. Hankkeessa on myös kesäkuussa aloittanut kolmas projektisuunnittelija, Janiin ja hänen tulevaan työkenttäänsä voit tutustua kirjeen lopussa. Selvin päin Satakunnassa hankkeen väki toivottaa aurinkoista ja rauhallista Juhannusta!
Perusturva palvelut monipuolistuvat uuden Etäpalvelun käyttöönoton myötä maanantaina 15.6. Etäpalvelussa kuntalainen saa vaivattomasti yhteyden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisiin chat- ja videoyhteyden avulla ilman ajanvarausta.
Kaupunkitason yhteistyötoimikunta palkitsee vuosittain työyhteisön, joka on kehittänyt ja uudistanut henkilöstönsä työhyvinvointia sekä edistänyt työn mielekkyyttä. Uudistuva työyhteisö -kilpailun voittajalle myönnetään 1000 euroa työyhteisön työhyvinvoinnin edistämiseen.
Perusturvalautakunta kokoontui torstaina 11.6. käsittelemään vammaispalveluiden kuljetuspalveluiden kilpailutusta. Kilpailutuksen tuloksena saatiin runsaasti tarjouksia eri toimijoilta. 

Sivut