Uutisarkisto

Viikolla 31, eli 2.–6. elokuuta Ohjaamo Pori palvelee vain etänä.
Porin kaupunkisuunnittelun nähtävillä olevat asiakirjat ovat esillä kuulutusten mukaisesti Palvelupiste Porinassa (uusi osoite on Yrjönkatu 13) ja kaupunkisuunnittelun nettisivuilla.
Työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat saavat tänään 22.6.2021 valtakunnallisen asiakastyytyväisyyskyselyn. Kysely lähtee valtakunnallisesti noin 220 000 kuntakokeilujen asiakkaalle (siirtyneet tai aloittaneet kuntakokeilun asiakkaina 1.3-30.4.2021).  Webropol-kysely on auki 22.6-6.7.2021.
Tänä vuonna hybriditapahtumana järjestettävän SuomiAreenan ohjelmisto on julkaistu. SuomiAreena näkyy ja kuuluu 12.–16. heinäkuuta Porissa, Helsingissä, tv-kanavilla ja mtv-palvelussa. Porin kaupungin ja MTV Oy:n yhteistyössä järjestämä tapahtuma sisältää yhteensä 120 keskustelua yhteisöllisyyden, digitaalisuuden ja luonnon teemoista.
Monipuolisessa ja haastavassa työympäristössä vahva kollegiaalinen tuki ja yhteistyö ovat kullanarvoisia.
Kierrätyspuistolle on laadittu kolme vaihtoehtoista asemakaavaluonnosta. Luonnokset ovat nähtävillä 17. elokuuta asti mielipiteiden esittämistä varten.
Vähärauman liikekeskuksen asemakaavan muutos on ehdotusvaiheessa. Kaavan asiakirjat ovat nähtävänä 23. kesäkuuta asti.
Uusi Business Porin investointikiihdyttämöpalvelu vauhdittaa yritysten digitalisaatiokehitystä sekä puhtaampiin energiaratkaisuihin ja tuotantoteknologioihin siirtymistä. Kiihdyttämön toiminnasta vastaa Prizztech Oy.
ICC-ohjelman (Intelligent Cities Challenge) Porin Roadmap-työpajaan osallistui innokas kehittäjäjoukko yrityksistä, oppilaitoksista ja kaupungin yksiköistä.
Porin satamaan on valmistunut kaikille yrityksille avoin 5G-testiympäristö Porin kaupungin, Robocoastin ja Elisan yhteistyönä. Elisan toimittamassa 5G-privaattiverkossa yritykset pääsevät testaamaan ja kehittämään uusia 5G-tiedonsiirtoa hyödyntäviä ratkaisuja. 5G-privaattiverkko takaa teollisuusympäristöissä toimiville yrityksille nopean ja luotettavan tiedonsiirron äärimmäisen lyhyellä viiveellä kaikissa olosuhteissa. Porin sataman alueella toimiva teknologiayritys Huhtaware Oy hyödyntää 5G-testiympäristöä logistiikkapalvelujensa kehittämisessä.

Sivut