Lounais-Suomen AVI:n 14. tammikuuta tekemällä päätöksellä kielletään edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sekä sisä- että ulkotiloissa. Päätöksen myötä tilojen sulkemista ja käyttöä koskevia rajoituksia jatketaan Satakunnassa 28. tammikuuta saakka.
Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on antanut uudet Satakunnan aluetta koskevat päätökset ja tiedottanut asiasta perjantaina 14. tammikuuta. Uudet päätökset ovat voimassa 16.–28. tammikuuta välisenä aikana.
Porin taidemuseo saa näyttelytoiminnalle lisää tilaa, kun kahvila muutetaan väliaikaisesti näyttelykäyttöön.
Yyteri kutsuu aktiivisen talvipäivän viettoon! Alueelle on ajettu hiihtolatuja ja pulkkamäki on myös auki.
Karhuhallin ja harjoitusjäähallin piha-alueelle pysäköidään autoja toistuvasti kieltomerkeistä huolimatta. Etenkin pimeään vuodenaikaan autoliikenne alueella luo merkittävän riskin liikuntatiloja käyttäville, etenkin nuorille ja lapsille.
Porin kaupunki ottaa koronapassin laajasti käyttöön omissa palveluissaan sekä yleisötilaisuuksissaan 10. joulukuuta alkaen. Passi otetaan käyttöön kaupungin sisäliikuntapaikoilla, museoissa sekä kaupungin järjestämissä yleisötilaisuuksissa.
Olympiapronssimitalisti ja Porin kaupungin urheilulähettiläs Matti Mattssonin kotihallissa Porissa järjestetään ensimmäistä kertaa pitkän radan avoimet SM-uinnit 15.–18.6.2023. Nelipäiväisissä kilpailuissa ovat tällä tietoa mukana Mattssonin lisäksi kaikki Suomen maajoukkueen ja kotimaan kärkinimet. SM-uinnit järjestetään yhteistyössä Uimaliiton ja Porin Uimaseuran kanssa. Tapahtuma toimii yhtenä kotimaisena näyttökilpailuna Pariisin olympialaisiin.
Suosittu anime- ja mangatapahtuma Nippori järjestetään lauantaina 16. lokakuuta kello 12–22. Tapahtuman teemana on tänä vuonna kauhu.
Suosittu anime- ja mangatapahtuma Nippori järjestetään lauantaina 16. lokakuuta kello 12–22. Tapahtuman teemana on tänä vuonna kauhu.
Kauppakeskus Puuvillassa on esillä 17.10. saakka valokuvanäyttely, joka kertoo kriisin keskellä elävien pakolaistyttöjen tulevaisuuden unelmista. Kansainvälistä tyttöjen päivää vietetään puolestaan 11.10. teemalla tytöt ja tieto.

Sivut