Uutisarkisto

Pori Sinfoniettan syyskausi alkaa yökonsertilla torstaina 26.8. Myynnissä ovat tähän mennessä julkistetut konsertit 7. lokakuuta asti.
Retkiesite vuodelle 2021 Porin seudulla järjestettävistä perinteisistä luontoretkistä ja -tapahtumista on nyt julkaistu. Retkiä löytyy kuutamomelonnasta sieniretkeen ja tapahtumia on kompostorin syyshuolto -kurssista erilaisiin näyttelyihin. Tutustu retkiin sekä tapahtumiin ja varaa paikkasi!
Porin taidemuseossa maanantain 26. heinäkuuta vastaisena yönä sattuneen tulipalon vuoksi museon näyttelytila pidetään suljettuna ainakin seuraavat kaksi viikkoa.
Porin taidemuseossa maanantain 26. heinäkuuta vastaisena yönä sattunut tulipalo onnistuttiin rajaamaan kattorakenteisiin. Tulipalon kokonaisvaikutusten arviointi kestää kuitenkin vielä useita päiviä.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä sattuneen tulipalon vuoksi Porin taidemuseo on toistaiseksi suljettu yleisöltä.
Suomen parhaimmat pesäpalloilijat ottavat pian toisistaan mittaa ensi kertaa Porissa maan suurimmassa pesäpallon tähdistöottelutapahtumassa Itä-Lännessä! Kummalle puolelle maata mestaruus viedään tänä vuonna?
Kirjastokortilla voi nyt lainata huippusuositun superpesisjoukkueen Porin Pesäkarhujen kausikortteja.
Tiede, taide ja nuoret – Maailman pelastuspaketti -SuomiAreena-keskustelussa puhuttiin tieteen ja taiteen yhdistymisestä. Lastenkulttuurikeskuksen johtaja Päivi Setälä toi esille ammattitaiteilijoiden laaja-alaisen osaamisen ja lasten oman taiteellisen toimijuuden.
Remontti voi aiheuttaa ajoittain haittaa kirjastossa asiointiin. Kirjaston kahvila on suljettu heinäkuun loppuun saakka.
Lapsen ja aikuisen yhteisessä maalaustapahtumassa 10.7. inspiroidutaan syntymäpäiväsankari Helene Schjerfbeckin taiteesta ja maalataan itse.

Sivut