Liinaharjan vastaanottokeskuksessa loihditaan Dream Notebook -työpajassa pehmeäkantisia unien ja unelmien muistikirjoja Ukrainasta saapuneiden perheiden kanssa.
Kesä kutsuu vesipetoja uimaan niin maauimalaan kuin luonnon vesiinkin. Porin Lasten- ja Nuortensuojelu säätiö mahdollistaa yhdessä Porin kaupungin kanssa alle 18-vuotiaiden maksuttoman sisäänpääsyn maauimalaan vielä kesäkuun loppuun asti, joten nyt kannattaa hyödyntää valvotut olosuhteet uimataidon oppimiseen tai kehittämiseen.
Pääkirjasto on avoinna torstaina 23.6. klo 19 asti. Muut toimipisteet sulkevat viimeistään klo 17 ja kirjastoauto lopettaa vuoronsa klo 15.35. Juhannusaattona 24.6. ja juhannuspäivänä 25.6. kirjastot ovat kiinni. Omatoimikirjastot palvelevat pyhäaikataulujen mukaisesti.
Porin kaupunki järjestää taas lasten uimakouluja kesällä. Uimakouluissa on mahdollista suorittaa uintimerkkejä eri tasoisissa ryhmissä. Porissa promotoitiin perjantaina 17. kesäkuuta uintitutkinnon suorittaneet jatko- ja suoritusuimakoululaiset.
Pekka ja Teija Isorättyän suunnittelema Jyrki Kankaan muistomerkki Bass String Wings julkistetaan Kirjurinluodossa 13. heinäkuuta. Teokseen pääsee tutustumaan ennakkoon videolla, jossa taiteilijat esittelevät muistomerkin pienoismallia.
Porin Musan Salaman naisten futsal-joukkue voitti Naisten Futsal-Liigan Suomen mestaruuden toukokuussa 2022. Mestaruus oli joukkueelle toinen perättäinen, sillä myös kausi 2020-2021 päättyi porilaisjuhliin keväällä 2021.
Porin kaupunginorkesterin syyskausi alkaa yökonsertilla 1. syyskuuta.
Porin kansallinen kaupunkipuisto yhdistää Porin metsän, urheilukeskuksen ja luotojen alueen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Se yhdistyy keskustan puistojen ja reittien avulla kokonaisuudeksi, jolla on kulttuurimaisemallista arvoa, kaupunkiluonnon ja toisaalta virkistysalueiden kautta merkitystä kaupunkilaisten arjessa.
Seuraavaa Maksa mitä haluat -päivää vietetään keskiviikkona 22. kesäkuuta. Päivän aikana asiakas pääsee Porin kaupungin kulttuuri- ja liikuntalaitoksiin sillä summalla kuin itse haluaa.
Käppärän kirjasto palvelee kesälukemista hakevia kesäkuun loppuun saakka. 1.7. alkaen kirjasto on kiinni Vähäraumalle muuton vuoksi.

Sivut