Uutisarkisto

Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahaan tuli 92 hakemusta. Joukossa on laaja kirjo hankkeita pysyvien kohteiden kunnostamisesta yksittäisiin tapahtumiin. Porilaisilla on mahdollisuus nyt äänestää, millaista toimintaa tänne kaivataan.
Porin kaupungin hallinnoima Alueellinen energianeuvonta Satakunnassa -hanke kampanjoi taloyhtiöiden energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian puolesta. Jos taloyhtiö ei tiedä mistä lähteä liikkeelle, tarjolla on energiatarkastus, jossa lvi-asiantuntija käy paikan päällä tarkastamassa parhaimmat energiansäästökohteet ja tehostamistoimenpiteet.
Porin kaupunginvaltuusto hyväksyi kaupunginhallituksen esityksen pysäköintimaksujen korotuksista vuoden 2021 ensimmäisessä kokouksessaan maanantaina 25. tammikuuta.
Porin perusturvan tartuntatautiviranomaisen tietoon on tullut, että Porin Karjarannan Shellin ravintolapuolella on ollut riski Covid-19-altistumiselle sunnuntaina 24.1. klo 12-17 välisenä aikana.
Hoving johtaa Pori Sinfoniettan torstaisessa verkkokonsertissa Mozartin Sinfonian nro 41 ”Jupiter”, Joonas Kokkosen Il paessaggion säveltäjän satavuotisjuhlavuoden kunniaksi sekä Jean Sibeliuksen Suite Mignonnen.
HINKU-kuntien tavoitteena on 80 prosentin päästövähennys vuoteen 2030 mennessä vuoden 2007 tasosta. Pori on tavoitteessa valtakunnallista keskiarvoa edellä.
Porin perusturva on laatinut suunnitelman laajamittaisten koronarokotusten toteuttamisesta Porin perusturvan toiminta-alueella.
Porissa kirjastokortilla lainattavien kausikorttien valikoima laajenee, kun mukaan saadaan Ruosniemen laskettelukeskuksen kaksi kausikorttia. Kausikortit ovat nyt lainattavissa!
Emilia Hoving johtaa Pori Sinfoniettan konserttistriimauksessa Mozartia, Kokkosta ja Sibeliusta. Maksuton verkkokonsertti on katsottavissa ensi torstaina suorana kello 19 alkaen.
Suomen Hyötytuuli Oy on jättänyt Porin kaupungille aloitteen Tahkoluodon merituulipuiston laajennusta koskevan osayleiskaavan laadinnasta. Porin kaupunginhallitus päätti 18.1.2021 pidetyssä kokouksessaan käynnistää osayleiskaavan laadinnan.

Sivut