Uutisarkisto

Porin kaupunki on saanut hankerahaa luontoliikunnan kehittämiseen. Luonto liikuttaa – hyvinvointia luontoreiteiltä ja kuntopoluilta -hanke on kesän aikana edistänyt muun muassa matalan kynnyksen liikuntaa sekä lähiluonnon näkemistä uusin silmin.
Kesäkuussa alkaneet teemakuukaudet kertovat elokuun ajan siitä, mitä Porissa tehdään nuorten hyväksi. Esille nousevat muun muassa Porin nuorisopalvelut, nuorisopassit, opiskeluhuolto sekä paljon muuta.
Pori Sinfoniettan syyskausi alkaa yökonsertilla torstaina 26.8. Myynnissä ovat tähän mennessä julkistetut konsertit 7. lokakuuta asti.
Porin perusturvan infektiovastaanotto on kesäkuussa muuttanut uusiin tiloihin Maantiekadulle A-rakennukseen.
Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla järjestetään sunnuntaina 8. elokuuta Avoin Luoto – kaikille yhteinen kesäpäivätapahtuma, joka esittelee runsaasti luodoilla toteutettavia ulkoliikunta- ja harrastusmahdollisuuksia.
Viikolla 31, eli 2.–6. elokuuta Ohjaamo Pori palvelee vain etänä.
Retkiesite vuodelle 2021 Porin seudulla järjestettävistä perinteisistä luontoretkistä ja -tapahtumista on nyt julkaistu. Retkiä löytyy kuutamomelonnasta sieniretkeen ja tapahtumia on kompostorin syyshuolto -kurssista erilaisiin näyttelyihin. Tutustu retkiin sekä tapahtumiin ja varaa paikkasi!
Porin taidemuseossa maanantain 26. heinäkuuta vastaisena yönä sattuneen tulipalon vuoksi museon näyttelytila pidetään suljettuna ainakin seuraavat kaksi viikkoa.
Porin kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikössä, Ohjaamo Porissa on ollut altistumisia koronavirukselle alkuviikosta. Altistuneita työntekijöitä on noin 12.
Mikä määrä rakkautta ja sitähän me nyt tarvitaan! Osana Porin kaupungin rakkauspuistoa toteutettava pussauskoppi on valmistunut ja se koekäytetään loppuviikon aikana Kirjurinluodossa.

Sivut