Uutisarkisto

Porin kaupunki on uudistanut avustuskäytänteitään ja suurin osa avustuksista on nyt haettavissa. Tällä hetkellä voi hakea Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahaa, siirtymäajan avustusta, hankeavustusta, tapahtuma-avustusta, järjestön starttiavustusta sekä toimintatonnia.
Porin metsän ja Luotojen alueen ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia parannetaan ensi vuoden aikana. Ympäristöministeriö on myöntänyt avustusta Porin kansalliselle kaupunkipuistolle noin 380 000 euroa liikkumis- ja virkistysmahdollisuuksien sekä lähiluontoon pääsyn parantamiseksi.  
Porissa halutaan jatkaa suositun Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahan jakamista. Tällä kertaa kaupunki jakaa 100 000 euroa teemaan ja kriteereihin sopiville hakemuksille.
Porin kaupunki järjestää yhdistyksille ja muille kaupungin avustuksista kiinnostuneille toimijoille infotilaisuudet perjantaina 27. marraskuuta kello 14 ja keskiviikkona 2. joulukuuta kello 17.
Kaikenikäisille sopiva maksuton minigolf-tapahtuma järjestetään Kirjurinluodon betoniradalla ensimmäisen kerran 8. lokakuuta.
Syyskuiset terveiset Selvin päin Satakunnassa ja Satakulttuuria –hankkeilta. Koronasta huolimatta Selvin päin Satakunnassa ja Satakulttuuria -hankkeissa on ollut täysi tohina päällä. Sakulttuuria -hankkeessa on käynnistynyt mm. Mielen liike -pilotti Harjavallan sairaalassa ja yhteiskehittämisen ryhmä Euran toimintakeskuksessa yhdessä SATADUUNIA-hankkeen kanssa. Selvin päin Satakunnassa –hankkeen Alkoholin puheeksiottokoulutukset saivat hyvän vastaanoton Eurajoella ja syyskuussa myös kampanjoitiin mm. ikärajavalvonnan puolesta.
Lauantaina 29. elokuuta järjestettävillä maksuttomilla Korttelifestareilla on luvassa ohjelmaa torin ja Eetunaukion lavoilla keskipäivästä iltaan saakka. Lavoille nousee yhteensä 20 porilaista eri genrejä edustavaa kokoonpanoa. Mukana on sekä kokeneita konkareita että uusia nousevia tähtiä niin musiikin kuin tanssinkin saralla.
Porin mielenterveysyhdistys, Hyvis ry järjestää ulkotiloissa pidettäviä pop up -tilaisuuksia Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla tulevana syksynä. Ympäri Porin järjestettävien, kaikille avointen hyvän mielen tempausten tarkoituksena on virkistää Porin laita-alueiden asukkaita yhteisellä toiminnalla.
Satakunnan puutarhaseuran Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla järjestämä koko perheen liikuntatapahtuma innostaa syksyiseen ulkoiluun. Lauantaina 15. elokuuta pidettävän kaikille avoimen ja ilmaisen tapahtuman ohjelma tarjoaa monipuolista liikuntaa, kuten joogaa, jumppia, kehonhuoltoa, tanssia ja keppihevostelua.
Rakkaudella porilaisille -hyvinvointiraha tarjoaa kaikenikäisille ja -kuntoisille Porin kendoseuran järjestämiä maksuttomia liikunnallisia sekä kulttuurillisia kokemuksia japanilaisen miekkailun avulla. Ohjelma sisältää kaksi erilaista osa-aluetta kahdessa eri ryhmässä elo-syyskuussa.

Sivut