Uutisarkisto

Tekninen lautakunta käsitteli tiistain 1. kesäkuuta kokouksessaan Porin leikkipaikkaverkoston päivittämistä. Lautakunta hyväksyi esityksen, jonka mukaisesti Porissa poistetaan vuosien 2021 ja 2022 aikana käytöstä 14 puistoleikkipaikkaa.
Porin kaupunki tukee lasten ja nuorten kesäruokailua myös kesällä 2021. Tulevana kesänä 7–18-vuotiaiden lasten ja nuorten maksuton ruokailu toteutetaan keskustassa, Ahlaisissa, Noormarkussa, länsi- ja pohjois-Porissa, Sampolassa sekä Reposaaressa. Ruokailemassa voi käydä millä tahansa alueella asuinpaikasta riippumatta.
Porin kaupungin rakennettuja viheralueita hoidetaan jatkossa kahdessa hoitopiirissä, keskustassa sekä kehäalueella. Keskustassa painotus keskittyy keskeisiin ulkoilu- ja matkailualueisiin, kun taas kehällä resursseja ohjataan nykyistä enemmän luonnonmukaisuuden lisäämiseen.
Tekninen lautakunta käsittelee tiistain 1. kesäkuuta kokouksessaan jälleen Porin leikkipaikkaverkoston päivittämistä. Lautakunnalle esitetään, että vuosien 2021 ja 2022 aikana käytöstä poistettaisiin 14 leikkipaikkaa.
Tekninen lautakunta käsitteli Porin leikkipaikkaverkoston päivittämistä kokouksessaan tiistaina 4. toukokuuta. Lautakunta päätti palauttaa esityksen takaisin valmisteluun.
Saneeraustyön johdosta liikenneympyrän lounaiskulma on suljettu liikenteeltä maanantaina 10. toukokuuta kello 18 alkaen.
Tekninen lautakunta käsittelee tiistain 4. toukokuuta kokouksessaan Porin leikkipaikkaverkoston päivittämistä. Osa kaupungin 107:stä puistoleikkipaikasta tulee poistumaan lähivuosina, kun verkostoa päivitetään vastaamaan nykypäivän tarpeita ja resursseja. Lautakunnalle esitetään, että vuosien 2021 ja 2022 aikana käytöstä poistetaan 19 leikkipaikkaa. Jäljelle jääviä leikkipaikkoja kehitetään entistä monipuolisempaan ja palvelevampaan suuntaan.
Länsiväylän rakennustyöt ovat valmistuneet ja uusi väylä otetaan käyttöön perjantaina 30. huhtikuuta. Länsiväylän avaamisen myötä Alaruukintien liikennejärjestelyihin tulee muutoksia
Länsi-Porin koulussa on tapahtunut altistumisia Covid-19-infektiolle 19.-20.4. Altistunut on kahdeksan oppilasta ja he ovat pääosin yhdeksänneltä luokalta.
Länsi-Porin alueella alkaa Vähärauman monitoimitalon rakentaminen. Alueen asukkaille järjestetään keskiviikkona 28. huhtikuuta kello 17.30 alkaen sähköinen tilaisuus, jossa kerrotaan rakentamisen etenemisestä, lähialueen puistoista sekä liikennejärjestelyistä

Sivut