Perinteiset pikkujoulu-uinnit järjestetään jälleen kerran Porin keskustan ja Meri-Porin uimahalleissa sekä maauimalassa.
Seuraavaa Maksa mitä haluat -päivää vietetään keskiviikkona 14. joulukuuta. Päivän aikana asiakas pääsee Porin kaupungin kulttuuri- ja liikuntalaitoksiin sillä summalla kuin itse haluaa.
Porin kaupungin liikuntapalvelut järjestää marraskuussa kaksi uimatekniikkakurssia, jotka soveltuvat aloitteleville uimareille.
Porin kaupungin liikuntapalvelut kannustaa kaupunkilaisia vesiliikunnan pariin marras-joulukuun aikana toteutettavan Pidetään Porilainen Pinnalla -vesiliikuntakampanjana avulla.
Veneilykausi on tämän vuoden osalta päättynyt ja suurin osa Jokisataman venelaitureista on siirretty talvisäilöön. Etelärannan ja Kirjurinluodon yhdistävä Taavi-silta poistuu käytöstä torstaina 3. marraskuuta. Myös Kirjurinluodon edustan suihkulähde on viety pois talvikaudeksi.
Hyvinvointirahalla toteutetaan osallistuvaa budjetointia, jossa porilaiset saavat itse ideoida ja toteuttaa hyvinvointia tukevia hankkeita. Erityisesti nuorten hyvinvointiin suunnatulla Rakkaudella porilaisille nuorille -hyvinvointirahalla toteutetaan loppuvuoden aikana kuusi erilaista hanketta.
Porissa alkaa uusi liikuntapalveluiden palvelu ”Eiku menoks”, jonka tavoitteena on kannustaa vasta-alkajia löytämään liikunnan iloa. Maksuton palvelu tutustuttaa liikkujat matalalla kynnyksellä kuntosalin tai vesijuoksun maailmaan.
Syyslomaviikkoa vietetään Porissa 24.–30. lokakuuta monipuolisissa merkeissä. Tekemistä riittää eri ikäisille niin liikunnan kuin kulttuurinkin parista sekä erilaisista työpajoista. Syyslomatunnelmaan saadaan myös pieni varaslähtö, kun syyslomapuuhat starttaavat museoissa jo lauantaina 15. lokakuuta! Kokosimme yhteen menovinkit kaikenikäisille lomalaisille.
Porin alueelle on ennustettu torstaille ja perjantaille voimakasta tuulta. Veneilijöiden toivotaan tarkistavan veneidensä kiinnitykset mahdollisten vahinkojen minimoimiseksi.
Porin kaupungin opetusyksikkö järjestää kaikille avoimet yleisötilaisuudet Pohjoisväylän koulun Toejoen toimipisteessä sekä Enäjärven koulussa. Tilaisuuksissa käsitellään alueiden koulupiireihin suunniteltuja tai aiemmin tehtyjä muutoksia sekä kuullaan asukkaiden ajatuksia niistä. Lisäksi opetusyksikölle voi lähettää palautetta sähköpostilla kahteen muuhun lähikoulualueeseen liittyen. 

Sivut