Noormarkussa vuodeosastolla ja kotiin kuntoutusyksikössä viimeiset koronaepidemiaan liittyvät karanteenit ovat päättyneet.
Noormarkussa vuodeosastolla ja kotiin kuntoutusyksikössä on eristyksissä tällä hetkellä 15 potilasta ja karanteenissa kuusi.
Joulun iloisin joulukampanja alkaa nyt! Porin kaupunki ja luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 8.11.–7.12.2021.
Tiedotimme viime viikolla koronatartunnoista Ulvilan vuodeosastolla ja Noormarkun vuodeosastolla ja kotiin kuntoutusyksikössä. Yhteistyössä Satakunnan sairaanhoitopiirin kanssa kummassakin yksikössä käynnistettiin välittömästi laajat selvitystoimet epidemian laajuuden ja tartunnanlähteen selvittelemiseksi.
Tiedotimme aiemmin tällä viikolla koronatartunnasta Noormarkun kotiin kuntoutusyksiköstä maanantaina 25.10. kotiutuneella potilaalla. Potilas oli kotiutunut Attendo Kuninkaanhakaan, jossa hänestä torstaina otettu testi todettiin positiiviseksi.
Tiedotimme eilen yhdestä koronatartunnasta Ulvilan vuodeosastolta kotiutuneella potilaalla ja kahdesta koronapositiivisesta Noormarkun kotiin kuntoutusyksikössä.
Noormarkun osastolla on ollut altistumisia koronalle kotiin kuntouttamisyksikössä, ensimmäinen altistumispäivä on lauantai 23.10.
THL on julkaissut uuden maskisuosituksen 30.9.2021. Satakunnassa ATTR suosittelee kuitenkin edelleen laajaa maskinkäyttöä epidemiologiseen tilanteeseen perustuen.
Porin perusturva aloitti huhtikuussa 2020 yhteistyössä Zoturin kanssa nuorten ja aikuisten verkkoauttamisen.

Sivut