Keskiviikkona 6.7. juhlitaan Eino Leinon sekä Runon ja suven päivää. Porin pääkirjaston heinäkuisessa illassa runoilija Pauli Karmala paketoi Runon ja suven päivän lausumalla omia ja vähän vieraidenkin runoja. Tarjolla on myös kello viiden runokahvit.
Kaatuneitten muistopäivänä sunnuntaina 15. toukokuuta järjestetään muistotilaisuus Keski-Porin kirkon sankariristillä. Porin Reserviupseerikerho ry asettaa kunniavartion sankariristille kello 10.45. Tilaisuuden ohjelmallinen osuus alkaa jumalanpalveluksen jälkeen noin kello 11.00.
Porissa perinteinen kansallisen veteraanipäivän juhla järjestetään Lyseosalissa keskiviikkona 27. huhtikuuta kello 14.00 alkaen. Juhlaan osallistuville tarjotaan kakkukahvit tuntia ennen tilaisuuden alkua. Juhlapäivän ohjelmaan kuuluu myös kunniakäynnit sankarihautamuistomerkeillä sekä veteraanikivellä.
Pääsiäisen pyhät aiheuttavat poikkeuksia tavanomaisiin aukioloaikoihin.
Noormarkun urheilutalon aukioloaikoja on aiemmin jouduttu rajoittamaan henkilöstöpulan takia. Ovien sähkölukitusten avulla urheilutalon aukioloaikoja pystytään laajentamaan yleisölle myös iltakäyttöön.
Henkilökunnan koulutuspäivä sulkee kirjastot yhdeksi päiväksi.
Suunnittelualue sijoittuu valtakunnallisesti merkittävään kulttuuriympäristöön (Noormarkun ruukin ja Ahlström-yhtiön rakennukset). Kaava-alue sijaitsee Finpyyn kaupunginosassa.
Noormarkun urheilutaloa pystytään pitämään tällä hetkellä auki rajoitetusti henkilöresurssiin liittyvistä ongelmista johtuen. Tällä hetkellä urheilutalolla on miehitys ainoastaan päivävuorossa ja talon ovet ovat avoinna arkisin maanantaista torstaihin klo 14:30 asti ja perjantaisin ei ole lainkaan yleisökäyttöä. Yleisövuorojen osalta urheilutalo sulkeutuu päivävuoron päättyessä, joten harjoittelijoiden on poistuttava urheilutalolta klo 15:30 mennessä.
Itsenäisyyspäivä on sekä yleisö- että seurakäytön osalta erittäin hiljainen päivä. Liikuntalaitokset pidetään tästä syystä suljettuna maanantaina 6. joulukuuta. Poikkeuksen tähän tekee Isomäki Areena, missä järjestetään Porin Muodostelmaluistelijoiden luistelunäytös kello 12 alkaen.
Tuleva itsenäisyyspäiväviikonloppu näyttää lupaavalta talviliikuntalajien harrastajille. Porin metsän hiihtolatu pitenee jo tänään, ja luistelukenttiä Porissa on auki jo yli 20. Lisää kenttiä avataan koko ajan. Talviliikuntaharrastuksille on saatu poikkeuksellinen alku Porissa joulukuun alussa. Upea ulkoilusää tarjoaa virkistävää viikonloppua niin hiihdon, luistelun kuin vaikka kävelyretken merkeissä.

Sivut