Uutisarkisto

Porin perusturva aloitti huhtikuussa 2020 yhteistyössä Zoturin kanssa nuorten ja aikuisten verkkoauttamisen.
Syyslomaa vietetään Porissa 25.–31.lokakuuta iloisen monipuolisissa merkeissä. Tekemistä riittää eri ikäisille niin liikunnan kuin kulttuurinkin parista. Syysloman viettoon voi heittäytyä jo lauantaina 23.10. Maksa mitä haluat -päivänä, ja osassa museoita syyslomapuuhat ovat jo käynnissä. Kokosimme yhteen hilpeimmät puuhat kaikenikäisille lomalaisille.
Vuoden 2022 talousarvioehdotus ei tuo suuria muutoksia tai yllätyksiä verrattuna kaupunginhallituksen elokuussa vahvistamaan kehykseen. Tulos jää edelleen 6,3 miljoonaa euroa alijäämäiseksi.
Suositut Maksa mitä haluat -päivät palaavat jälleen, kun pitkän tauon jälkeen ensimmäinen päivä järjestetään lauantaina 23. lokakuuta. Maksa mitä haluat -konsepti on herättänyt kiinnostusta myös valtakunnallisella tasolla. Kuntaliitto käyttääkin Porin mallia esimerkkinä ja haastaa lokakuussa myös muut kunnat mukaan. Pori puolestaan haastaa paikallisia yhdistyksiä ja yrityksiä.
Valtakunnallista Vanhustenpäivää vietetään sunnuntaina 3. lokakuuta, jota seuraa valtakunnallinen Vanhustenviikko. Porin kaupungin organisoima seniorityöryhmä yhteistyökumppaneineen tarjoaa viikolla tapahtumia varttuneelle väelle. Lisäksi Ikäystävällinen Pori -hanke järjestää yhteistyötapahtumia eri tahojen kanssa.
Vanhusten viikkoa vietetään lokakuun ensimmäisellä viikolla. Tiistaina 5. lokakuuta vietetään valtakunnallista SeniorSurf –päivää, joka rohkaisee ikääntyneitä tutustumaan digipalveluihin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin.
Oppilaitoksen sulkemiseen tartuntatautilain nojalla ei ole riittäviä perusteita Noormarkun yhtenäiskoulussa. Koko koulun sulkemista harkitaan vasta viimesijaisena keinona.
Porin perusturva laajensi koronarokotuksia Porin nuorisotalolle keväällä viikolla 15. Rokotuksia suoritettiin pääsääntöisesti nuorisotalolla arkisin virka-aikana ja lisäksi pop up tyylisesti.
Noormarkun yhtenäiskoulussa on ollut altistumisia koronalle viime viikolla myös 2A-luokalla ja 8C-luokalla. 2A-luokan viimeinen altistumispäivä on ollut 24.9. ja 8C-luokan 22.-23.9.
Noormarkun yhtenäiskoulussa on ollut altistumisia koronavirukselle 6A ja 9A-luokilla viime viikolla.

Sivut