Kesä tuo mukanaan joitain toimintamuutoksia sosiaali- ja terveyspalveluihin, mutta palvelut ovat kattavasti saatavilla yhteistoiminta-alueella myös kesän ajan. Jos tarvitset opastusta oikean palvelun löytämiseksi, palveluneuvonnasta saat yleistietoa yhteistoiminta-alueella annettavista sosiaali- ja terveyspalveluista sekä opastusta oikean palvelun tai viranomaisen löytämiseksi. Perusturvan palveluneuvojat tavoitat puhelimitse numerosta 02 623 4300, ma-to kello 8.00-16.00, pe kello 8.00-15.00.
Keskiviikkona 6.7. juhlitaan Eino Leinon sekä Runon ja suven päivää. Porin pääkirjaston heinäkuisessa illassa runoilija Pauli Karmala paketoi Runon ja suven päivän lausumalla omia ja vähän vieraidenkin runoja. Tarjolla on myös kello viiden runokahvit.
Porin kaupungin palvelut ovat saatavilla myös kesäaikaan. Tietyissä kaupungin toimipisteissä on kuitenkin poikkeavia aukioloaikoja, jotka kannattaa ottaa talteen. Aukioloaikoja päivitetään uutiseen aina tarpeen mukaan.
Kesä tuo mukanaan joitain toimintamuutoksia sosiaali- ja terveyspalveluihin, mutta palvelut ovat kattavasti saatavilla yhteistoiminta-alueella myös kesän ajan.
Kaatuneitten muistopäivänä sunnuntaina 15. toukokuuta järjestetään muistotilaisuus Keski-Porin kirkon sankariristillä. Porin Reserviupseerikerho ry asettaa kunniavartion sankariristille kello 10.45. Tilaisuuden ohjelmallinen osuus alkaa jumalanpalveluksen jälkeen noin kello 11.00.
Kotimaanmatkailun ykkössivustona paikkansa vakiinnuttanut 100 syytä matkailla Suomessa -kampanja on startannut ja Pori on mukana seitsemän kohteen kokoonpanolla.
Porin perusturvan yhteistoiminta-alueella toteutettiin alkoholin ostokokeet maaliskuussa 2022 alkoholin myynnin ikärajavalvonnan testaamiseksi. Ostokokeissa myyjä kysyi henkilöllisyystodistuksen ja kieltäytyi myymästä 73 prosentissa tapauksista. Ehkäisevän päihdetyön Pakka-toiminta jatkaa yhteistyötä kauppojen kanssa vastuullisen myynnin vahvistamiseksi.
Varma kevään merkki on taas täällä - nimittäin kirjastojen kesäaukioloajat.
Tiesitkö, että Noormarkussa sijaitsee edistyksellinen, ikääntyneiden kuntoutukseen keskittynyt yksikkö, jonka tavoitteena on saada yli 65-vuotiaat asiakkaat kuntoutumaan takaisin kotiin, omaan arkeensa? 
Porissa perinteinen kansallisen veteraanipäivän juhla järjestetään Lyseosalissa keskiviikkona 27. huhtikuuta kello 14.00 alkaen. Juhlaan osallistuville tarjotaan kakkukahvit tuntia ennen tilaisuuden alkua. Juhlapäivän ohjelmaan kuuluu myös kunniakäynnit sankarihautamuistomerkeillä sekä veteraanikivellä.

Sivut