Yyterin ulkoaluetyöt

Yyterin ulkoaluetyöt kesällä touko-syyskuun aikana

Nuorten työpaja ja Porin kaupunki huolehtivat Yyterin ulkoalueiden puhtaanapidosta aina kesäisin lämpimään aikaan. Työpajan työntekijät suorittavat ulkoalueiden hoitotyötä touko- ja syyskuun välisenä aikana. Työtä tehdään viikon jokaisena päivänä klo 9.00–21.30 välisenä aikana.  Yyterin ulkoalueen työt kesäisin on ollut suosittua erityisesti nuorten keskuudessa, työtä tehdään kolmen hengen ryhmissä työvuoroluettelon mukaisesti ja jokaisessa ryhmässä työskentelee nuorten lisäksi yksi ryhmänohjaaja.

Työhön sisältyy nk. roskastustyötä eli luontoon kuulumattoman materiaalin, aineiden, tarvikkeiden ym. tavaroiden kerääminen jätesäiliöihin, wc- ja suihkutilojen siivoustyötä, rannalle menevien lankonkien harjaustyötä, parkkialueen ja grillipaikan huoltotyötä sekä lukuisia erilaisia asiakaspalvelutehtäviä.

Jos pidät ympäristötyötehtävistä ja kesäisestä ulkoilmatyöstä, pienet vesisateet ja tuulen tuiverrukset eivät sinua pahemmin haittaa, auringonsäteistä puhumattakaan, ole yhteydessä Työpajalle p. 044 701 1296. Nuorten työpajalle otetaan palkkatuella kesäisin yhdeksän työntekijää ja kolme ohjaaja Yyterin ulkoalueiden tehtäviin. Jokaisen työntekijän kanssa tehdään työsopimus ja perehdytetään työtehtäviin.

Ota yhteyttä omaan työvoimavirkailijaasi ja ehdota hänelle työtehtäviä Yyterissä!

Tervetuloa!

NimikeNimiPuhelinnumeroOsoite
TyöpajapäällikköSuomala Janne044-701 1296Veturitallinkatu 7
28120 Pori
Yyterin huoltopuhelin044-701 1757

Sähköposti: etunimi.sukunimi@pori.fi