Sähköinen ajanvaraus

Porin perusturvan sähköisessä ajanvarauksessa voi varata tiettyjä vastaanottoaikoja sekä siirtää, perua tai tarkistaa sähköisessä ajanvarauspalvelussa tehdyn ajanvarauksesi ajankohdan.

Perusturvan sähköinen ajanvaraus tehdään osoitteessa pori.terveytesi.fi. Palvelussa voi varata ajan alla luetelluille vastaanotoille. Palvelussa on Suomi.fi-tunnistus, eli voit kirjautua palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Perusturvan sähköisessä ajanvarauksessa voit varata ajan seuraaville vastaanotoille:

  
» Ajanvaraus koronarokotukselle
Ajan voi varata 1.-3. koronarokoteannoksille sekä 4. koronarokoteannokselle ne henkilöt, jotka sen tarvitsevat (THL:n suositus). Puolesta asiointi palvelussa on mahdollista. Yhdelle henkilölle voi varata yhden ajan. Varatun ajan voi myös siirtää tai peruuttaa palvelussa. 5–11-vuotiaden ajanvaraus vain puhelimitse: 02 623 4360.
» Ajanvaraus influenssarokotteelle
Voit varata influenssarokoteajan sähköisessä asioinnissa ma 31.10. alkaen, mikäli olet oikeutettu maksuttomaan rokotteeseen. Samalla varauksella voidaan antaa myös koronan tehosterokoteannos tietyille ryhmille. Lue lisää
» Ajanvaraus sairaanhoitajalle
Voit varata ajan oman alueesi sairaanhoitajalle kiirevastaanotolle, kun tarvitset sairauslomatodistusta työnantajalle esim. flunssan takia.
» Ajanvaraus suuhygienistille
Aikuiset (yli 17 v.) voivat varata ajan suuhygienistiltä hoidon tarpeen arviota ja hammaskiven poistoa varten.
Hammaslääkäriaikaa ei voi varata sähköisesti. Aika hammaslääkärille varataan aina puhelimitse p. 02 621 3625
» Naisten terveystarkastukset
Voit varata ajan naisten terveystarkastukseen saamasi kutsun perusteella.
» Ajanvaraus lasta odottaville
Maksuton keskustelukäynti ensimmäistä lastaan odottaville perheille suun ja hampaiden ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta. Tavoitteena välittää tietoa tuleville vanhemmille heidän omasta ja lapsen suun terveydestä.
» Ajanvaraus kouluterveydenhuoltoon
Voit varata ajan koululaisen määräaikaistarkastukseen 1., 5. ja 7. luokan oppilaalle, kun koulun terveydenhoitajalta on tullut asiasta tiedote.
» Ajanvaraus lastenneuvolaan
Voit varata palvelusta 2-6-vuotiaiden lasten määräaikaistarkastuksen. Koronavirusepidemian aikana lastenneuvolan sähköinen ajanvaraus ei ole käytössä. Ota yhteyttä keskitettyyn ajanvaraukseen.
» Ajanvaraus aikuisneuvolan terveydenhoitajalle
Voit varata ajan oman alueesi aikuisneuvolan terveydenhoitajan vastaanotolle rokotuksia ja injektioita varten.
» Ajanvaraus opiskeluterveydenhuoltoon
Voit varata ajan opiskeluterveydenhuollon terveystarkastukseen.