Luontoretket

Luontoretkiä ja -tapahtumia Porin seudulla 2020

Porin seudulla järjestetään vuonna 2020 useita perinteisiä luontoretkiä ja tapahtumia. Järjestämisestä vastaavat melontaseura Melamajavat ry, Metsäkeskus, Porin Latu ry, Porin Lintutieteellinen Yhdistys ry, Porin Seudun Sieniseura ry, Suomen luonnonsuojeluliitto Pori ry ja Suomen luonnonsuojeluliiton Satakunnan piiri ry yhteistyössä Porin kaupungin ympäristö- ja lupapalveluiden sekä Satakunnan Vihertietokeskuksen kanssa.

Retkikuljetuksiin pääsee retkestä riippuen mukaan Noormarkusta, Porista ja Ulvilasta. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan, mistä nousee kyytiin.


Pe 2.10. "Pimeä metsä" – Susisuolla (klo 18.30 – n. 21.30)    

Lasten ja muiden luonnonystävien ”Pimeä metsä” -tapahtuma järjestetään Porin Ladun Susisuon toimintakeskuksessa. Paikan päällä on lapsille tarkoitettu tehtäväpolku pimeässä metsässä! Tarjolla on myös makkaran- ja letunpaistoa sekä juotavaa. Askartelua ei tänä vuonna järjestetä. Päivään varustaudutaan säänmukaisesti. Taskulamput mukaan!

Linja-autokuljetukseen otetaan max. 50 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähtö pe 2.10. klo 18.30 yhteiskuljetuksella Luontotalo Arkin edestä, os. Pohjoispuisto 7. Kuljetus tarvittaessa (klo 18.15) Noormarkun urheilukentän P-alueelta, os. Ruosniementie 3. Retki on maksuton.

Koululuokkia koskevat tiedustelut suoraan: kimmo.nuotio(at)pori.fi
Tapahtuman yhteyshenkilö: Timo Korhonen, p. 0400 531 034.

Ilmoittautuminen ma 28.9. klo 9.30 - pe 2.10. klo 15.00: "Pimeä metsä" – Susisuolla