Sosiaali ja terveys

Verensokerin mittaaminen
Perusturvan terveydenhoitajat järjestävät verensokerin mittauspäivän 27.4. Prisma Mikkolassa kello 10.00–17.00.
Pakka toiminta, eli paikallinen alkoholipolitiikka
Pääsiäisenä toteutettu Vastuullinen anniskelu -kampanja osoittaa, että porilaisissa ravintoloissa anniskellaan vastuullisesti, valvotusti ja turvallisessa ympäristössä.
Geriatrinen osasto
Perusturvan vanhuspalveluiden omissa tehostetun palveluasumisen yksiköissä ja vanhainkodeissa tullaan kokeilemaan uutta vastuulääkäripalvelukonseptia kymmenen kuukauden ajan suorahankintana.
Ulvilan sairaala
Porin perusturvan yhteistoiminta-alueen toimipisteiden vuokrat tullaan tarkastamaan. Merikarvian ja Ulvilan osalta toimipisteiden toimitilavuokrat ovat olleet yleiseen vuokratasoon nähden matalat ja ne tullaa tarkistamaan ottaen huomioon tiloihin tehdyt investoinnit.
Suun terveydenhuolto on vuoden 2017 uudistuva työyhteisö
Suun terveydenhuolto palkittiin Porin kaupungin vuoden 2017 uudistuvana työyhteisönä. Voitto tuli suun terveydenhuollolle Kehrä-toimintamallin käyttöönotosta.
Kädet
Porin perusturvakeskuksen reumapoliklinikan toiminta päättyy 20.4.2018. Jatkossa Porin ja yhteistoiminta-alueen reumapotilaiden hoito suunnitellaan yhteistyössä Satakunnan sairaanhoitopiirin reumapoliklinikan ja perusturvan kanssa.
Juoksevat lapset Kultane-neuvolassa
Itä-Porin neuvolassa vietetään tiistaina 15.5. Kultane -kulttuuri- ja taidetapahtumapäivää. Päivän ohjelma on avoin kaikille. Päivän aikana neuvolan tiloissa kaikilla on mahdollisuus tutustua Kultane-neuvolaan ja sen tiloihin sekä toimintaan.
Keväinen katupöly Valtakadulla
Vilkasliikenteisillä katuosuuksilla pölyää nyt runsaasti. Keskimääräistä talvea suuremmat hiekoitusmäärät, kevään pitkä pakkasjakso ja nastarenkaiden käyttö saavat ilman nyt pölyämään suuressa osassa Suomea.
Kukat Kokemäenjoen rannalla
Porin perusturvan alueella kutsutaan tänä vuonna mammografia-tutkimuksiin seulottavat ikäluokat, eli 50–69 -vuotiaat naiset.
Satakunnan maakuntauudistus
Satakuntalaisten näkemykset ja kokemukset ovat avainasemassa kehitettäessä sähköisiä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja.
Pääsiäiskori
Pääsiäinen tuo muutoksia palveluiden aukioloaikoihin, mutta esimerkiksi uimaan pääsee jokaisena päivänä.
Perusturva, Maantiekatu
Porin perusturvalautakunta päätti 22.3.2018 kokouksessaan yksimielisesti hankkia lyhytaikaisiin, alle kolme kuukautta kestäviin sijaisuuksiin tarvittavat sijaiset Seuturekry Oy:stä. Erityisesti lyhytaikaisten sijaisten rekrytointi, työsopimuksen laadinta palkkaohjelmaan ja palvelussuhteen hallinta aiheuttaa tällä hetkellä esimiehille runsaasti työtä.
Subscribe to feed