Sosiaali ja terveys

Porin kaupungin liikunta- ja nuorisoyksikössä, Ohjaamo Porissa on ollut altistumisia koronavirukselle alkuviikosta. Altistuneita työntekijöitä on noin 12.
Porin perusturvan tartuntatautitiimin tietoon on tullut, että ulkopaikkakuntalainen koronaan sairastunut henkilö on vieraillut ravintoloissa Porissa viime viikonloppuna. Mahdollisia altistumispaikkoja ovat perjantaina 16.7. Heidi’s Bier Bar klo 24.00 jälkeen, baarin sulkemiseen asti sekä lauantaina 17.7. Amarillon terassi klo 23.00-24.00 ja Ravintola Punainen Kukko klo 24.00 jälkeen, sulkemiseen asti.
Merikarvian terveysasemalla annetaan koronatehosterokotuksia (2. rokotus) ajan varanneille viikolla 30 ja 31, muun toiminnan ollessa kesätauolla.
Noormarkun akuutti lyhytaikaisosastolla on tapahtunut mahdollisia altistumisia koronavirukselle maanantain 12.7. ja tiistain 13.7.2021 välisenä aikana. Työntekijällä on todettu koronavirusinfektio ja hän ollut töissä tartuttavuusaikana. Työaikana ja potilastyössä henkilö on käyttänyt kasvomaskia ja altistumiset ovat tapahtuneet pääosin kahvi- ja ruokatauoilla.
Porin tartuntatautitiimin tietoon on tullut, että Beer Hunter’sin terassilla on saattanut altistua koronalle maanantaina 12.07.21 klo 22-24 välisenä aikana. Terassilla on ollut henkilö, joka on myöhemmin sairastunut koronaan.
Koronavirusinfektioon sairastunut henkilö on ollut tartuttavuusaikana porilaisessa One For The Road –pubissa tiistaina 6.7.2021 klo 15.30 – 16.30. Kyseisenä aikana paikalla olleiden kannattaa hakeutua pienienkin oireiden ilmetessä koronatestiin.
Porin perusturvan tartuntatautitiimin tietoon on tullut, että Porin Amarillossa on vieraillut koronaan sairastunut ulkopaikkakuntalainen henkilö tartuttavuusaikana.
Porin perusturvasta on lähtenyt torstaina 1.7. tekstiviestillä ennakkoilmoitus koronarokotuksen ajan varaamiseksi 11-15-vuotiaille.
Subscribe to feed