Sosiaali ja terveys

Perusturva on valmistellut palvelukeskus Himmelin ja palvelukoti Kyläsaaren toiminnan siirtämistä ajanmukaisempiin tiloihin. Perusturvajohtaja Terttu Nordman päätti käynnistää perusteelliset lisäselvitykset kiinteistöjen turvallisuudesta, kunnosta ja remonttikustannuksista, joten toiminnan siirtämisestä ei tehty päätöksiä perusturvalautakunnassa tänään 19.6. Lautakunta tutustuu ennen seuraavaa kokousta kummankin palveluyksikön toimintaan.
Perusturva on valmistellut palvelukeskus Himmelin ja palvelukoti Kyläsaaren toiminnan siirtämistä. Toiminnan siirtäminen tuodaan perusturvalautakunnan käsiteltäväksi keskiviikkona 19.6.
Harri Ketamo uskoo, että tekoälyn avulla lääkärin toimintaa on mahdollista tehostaa ja potilasturvallisuutta parantaa entisestään ja tekoälyn mahdollisuudet lääketieteen käytössä ovat rajattomat.
Tervetuloa maksuttomaan avokuntoutusryhmään, mikäli sairastat sepelvaltimotautia, tyypin 2 diabetesta tai olet sairastanut aivoverenkiertohäiriön.
Porin kaupunginhallituksen päätöksellä toteutetaan kesäajan ruokailu lapsille ja nuorille Yhteisötalo Otavassa. Kohderyhmänä ovat erityisesti sellaiset lapset ja nuoret, joilla ei jostain syystä ole mahdollisuutta ruokailla kotona tai muualla.
Uusi leikkipaikka piristää uudistetun Poijun sisäpihaa.
Keskuskartanon asukkaille tarkoitettua puhelinpalvelun ja palvelupisteen aukioloa jatketaan vielä viikolla, eli molemmat palvelut ovat auki 7.6. asti. Palvelujen kautta on ensi viikolla saatavilla sosiaalityön palveluita.
Porilaisten ikäihmisten kansalaisraati kokoontui toukokuussa pohtimaan ikääntyvien kotona asumisen tukemista ja ikääntyvien palveluita. Raatilaiset korostivat erityisesti turvallisuuden ja yhteisöllisyyden merkitystä sekä monipuolisen viriketoiminnan piristäviä vaikutuksia.
Subscribe to feed