Sosiaali ja terveys

Ikäystävällinen Pori -hanke järjestää yhteistyössä eri toimijoiden syksyn aikana mielenkiintoisia ja kivoja tapahtumia iäkkäille.
Perjantaina 16.9.2022 Porin perusturvan keskushammashoitolan (Pohjoisranta 11, sote-keskus Cotton) palvelutiski on avoinna poikkeuksellisesti klo 8-14.45. Ajanvaraus numerossa 02 621 3625 palvelee perjantaina 16.9.2022 klo 14.30 asti.
Porin perusturvassa on otettu 12.-18.9. vietettävällä asiakas- ja potilasturvallisuusviikolla käyttöön asiakkaan, potilaan tai hänen läheisensä tekemä sähköinen vaaratilanneilmoitus. Sähköisen vaaratilanneilmoituksen kautta asiakkaat, potilaat tai heidän läheisensä voivat ilmoittaa toimintaan liittyvistä asiakas- ja potilasturvallisuusriskeistä tai -puutteista.
Kuuden vuoden mittainen määräaikainen virka oli haettavana 1.–31. elokuuta. Määräaikaan mennessä Porin kaupunginjohtajaksi haki yhteensä 29 henkilöä, joista 13. syyskuuta pidettyihin haastatteluun kutsuttiin seitsemän.
Porin kaupunginjohtajan kuuden vuoden mittainen määräaikainen virka on ollut haettavana 1.–31. elokuuta. Määräaikaan mennessä virkaa haki yhteensä 29 henkilöä.
Porin taidekoulun oppilaat ovat toteuttaneet valokuvasarjan, joka ripustetaan Porin kaupunginsairaalan oire- ja saattohoito-osastolle. Ajatus yhteistyöstä taidekoulun kanssa syntyi saattohoitovastaava Hanna Frimanilta, joka halusi kehittää potilaille kodikkaampaa ja viihtyisämpää ympäristöä, muun toiminnan kehittämisen ohella.
Porin kaupunginjohtajan kuuden vuoden mittaiseen määräaikaiseen virkaan on hakenut 29 henkilöä. Hakuaika päättyi keskiviikkona 31. elokuuta kello 15.
Subscribe to feed