Sosiaali ja terveys

Perusturvan uuden ambulanssikatoksen rakennustyöt Maantiekadun toimipisteessä käynnistyvät elokuussa ja kestävät vuoden 2019 loppuun asti. Rakennustöiden tarkempi aloitusajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
SuomiAreenalla nähdään tiistaina 16.7. klo 17.30 alkaen Osallisuusteatterin pienoisnäytelmän "Asukas nimeltä 0000 0000" ensi-ilta. Näyttelijöinä toimivat Porin perusturvan vammaispalveluiden Ojantien ja Monituotteen työ- ja päivätoiminnan asiakkaat.
Ryhmämuotoinen kuntoutus lähentää kohtalontovereita Tulppa-ryhmässä.
Kesäkoulu tarjoaa sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ainutlaatuisen tavan oppia uutta osana harjoittelujaksoa.
Satakunnan lääkäripäivä järjestetään jo kolmatta kertaa Porissa 19. heinäkuuta. Satakunnan lääkäripäivä sisältää laadukkaan koulutuspaketin niin vastavalmistuneille kuin erikoistuville lääkäreille unohtamatta rentoa jazz-fiilistä.
Vieraslajit ovat Suomen luontoon kuulumattomia kasvilajeja, jotka ovat levinneet luontaiselta esiintymisalueeltaan uudelle alueelle joko tahattomasti tai tarkoituksella ihmisen myötävaikutuksella, esimerkiksi puutarhoista. Vieraslajit vievät elintilaa alkuperäisiltä lajeilta ja voivat siksi olla uhka alueen muulle lajistolle, luontotyypeille tai jopa koko ekosysteemille. Porin kaupunki kannustaa kaikkia osallistumaan vieraslajien torjuntaan yhteisen luontomme hyväksi.
Kotihoidon asiakkaat ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä saamaansa palveluun. Kevään 2019 asiakastyytyväisyyskyselyssä asiakkaiden antamien kouluarvosanojen keskiarvo oli 8,7. Lähes 90 % kyselyyn vastanneista kotihoidon asiakkaista suosittelisi palvelua läheisilleen.
Perusturva on valmistellut palvelukeskus Himmelin ja palvelukoti Kyläsaaren toiminnan siirtämistä ajanmukaisempiin tiloihin. Perusturvajohtaja Terttu Nordman päätti käynnistää perusteelliset lisäselvitykset kiinteistöjen turvallisuudesta, kunnosta ja remonttikustannuksista, joten toiminnan siirtämisestä ei tehty päätöksiä perusturvalautakunnassa tänään 19.6. Lautakunta tutustuu ennen seuraavaa kokousta kummankin palveluyksikön toimintaan.
Subscribe to feed