Työ- ja päivätoiminta

Monituote

Monituote on kehitysvammaisille tarkoitettu työpaikka, jossa työ koostuu pääsääntöisesti alihankintatöistä. Työn ohessa musiikki ja liikunta ovat oleellinen osa toimintaa. Lisäksi harjoitellaan ja opetellaan itsenäiseen elämään tarvittavia taitoja.

Käyntiosoite: Satakunnankatu 33, Pori
Tiedustelut: vastaava ohjaaja Nyström Tapio, puh. 044 701 6177

Ojantien toimintakeskus

Toimintakeskus tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä päivätoimintaa aikuisille kehitysvammaisille.

Toimintamme on vahvasti kulttuuripainotteista sisältäen mm. musiikkia, bänditoimintaa, animaation tekoa, kuvataidetta ja monipuolisia kädentaitoja. Kulttuuripainotteinen toiminta tarjoaa mahdollisuuden itseilmaisuun sekä osallisuuteen. Opettelemme myös arjentaitoja, joihin kuuluvat esimerkiksi päivittäiset askareet sekä sosiaaliset taidot.

Palveluihimme kuuluu myös viriketoimintaa, jossa meillä on mahdollisuus huomioida tukea tarvitsevat asiakkaat yksilöllisemmin.

Käyntiosoite: Ojantie 16, Pori
Puh. 02 635 0178
Tiedustelut: vastaava ohjaaja Lehtisaari Päivi, puh. 044 701 4125

Päivätoimintakeskus Misteli

Mistelissä järjestetään monipuolista päivätoimintaa aikuisille kehitysvammaisille henkilöille. Toiminnassa lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja henkilökohtaisen osallisuuden kokemus. Ryhmätilojen lisäksi Mistelissä on mm. aistihuone, opetuskeittiö ja liikuntatila sekä neurosonic-tuoli. Tavoitteena on aikuisuutta tukeva, toimintakykyä ylläpitävä sekä edistävä toiminta ja erilaisten elämysten tarjoaminen. Yksikkömme tarjoaa mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen sekä mm. liikunta-, kulttuuri- ja virkistystoimintaa.

Käyntiosoite: Veturitallinkatu 4, Pori
Tiedustelut: vastaava ohjaaja, Heikkinen Katja, puh. 044 701 0717

Ulvilan työhönvalmennuskeskus

Työhönvalmennuskeskus tarjoaa työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville asiakkaille tarpeen mukaan. Osa asiakkaistamme työskentelee työhönvalmennuskeskuksen ulkopuolella avotyössä työvalmentajan avulla. Yksikössämme on viisi toimintaryhmää: kutomo, kädentaidot, luova toiminta, monitoimiryhmä sekä keittiötyöt. Toiminnan tarkoituksena on fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn, itsetunnon sekä omatoimisuuden ylläpitäminen ja lisääminen. Tärkeänä osana toimintaamme on aikuiskasvatus sekä sosiaalisten taitojen kartuttaminen.

Osoite: Peltotie 35, 28400 Ulvila
Tiedustelut: vastaava ohjaaja Peltonen Leena, puh. 044 701 6270

Merikarvian työkeskus

Merikarvian työkeskus järjestää kehitysvammaisille ja muille vajaatyökuntoisille työ- ja viriketoimintaa. Työkeskuksessa tehdään alihankintatöinä erilaisia kokoonpano- ja pakkaustöitä.Päivittäin harjoittelemme ja ylläpidämme fyysisistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä. Leivomme, askartelemme, lenkkeilemme, käymme uimassa ja kuntosalilla sekä teemme opinto -ja virkistysmatkoja. Henkilökuntana toimii sama kuin Wassan asuntolassa eli 1 ohjaaja ja 3 lähihoitajaa.

Käyntiosoite: Yrittäjäntie 3, Merikarvia
Vastaava ohjaaja: Sanna Renfors, puh. 044 701 8090
Ohjaaja: Mira Salonen 044 701 4532

Yhteinen sähköposti: tyke.merikarvia@pori.fi