Kaupungille osoitetut laskut

Laskut tulee lähettää verkkolaskuina tai maksuttoman toimittajaportaalin kautta.

Verkkolaskuosoite

OrganisaatioY-tunnusVerkkolaskuosoiteOperaattorin tunnusOperaattoriLaskun vastaanottaja / laskulla näkyvä osoite
Porin kaupunki          0137323-9          003701373239          003703575029          Telia/CGI          Porin kaupunki
Toimiala ja yksikkö 
003701373239 
PL 299 
02066 DOCUSCAN 

Jos teillä on jo Porin kaupungin OVT-tunnus järjestelmässänne, tarkistakaa, että se on täsmälleen yllä mainitun muotoinen.

Laskutusosoitteen muutos koskee myös Satakunnan Pelastuslaitosta, Porin Jätehuoltoa, Porin Palveluliikelaitosta ja Porin Vesi -liikelaitosta.

Laskun tulee täyttää Verohallinnon ohjeen mukaiset pakolliset laskumerkinnät.

Porin kaupunki soveltaa rakentamispalveluiden käännettyä arvonlisäveroa.

Toimittajaportaali

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Tähän tarvitsette tietokoneen ja internet-yhteyden. Portaalia käytetään selaimella.

Toimittajaportaali on eri kuin nykyinen portaali, jota osa toimittajista on käyttänyt. Nykyinen portaali poistuu käytöstä.

Rekisteröityäksenne toimittajaportaaliin, voitte tilata käyttäjätunnuksen painamalla tästä.

Ohjeita toimittajaportaalin käyttöön löydät painamalla tästä.
 
Sekä verkkolaskuilla että toimittajaportaalilla lähetetyillä laskuilla tulee näkyä seuraavat tiedot: 

  • Laskun saaja: Porin kaupunki
  • Toimiala ja yksikkö 
  • Tilaajan nimi 
  • T-alkuinen tilausviite Viitteenne-kentässä

Maksuehdon tulee olla vähintään 14 päivää.
 
Kuukausittain maksettavat vuokralaskut tulee lähettää joka kuukaudelle erikseen. Voitte lähettää kerralla koko vuoden laskut, mutta laskuja pitää olla 12 kpl päivättynä joka kuukaudelle.

Liitteet tulee ensisijaisesti laittaa verkkolaskun tai toimittajaportaalilla tehdyn laskun mukaan, mutta jos ette saa laitettua liitettä laskulle, lähettäkää liitteet alla olevan taulukon mukaisesti mieluiten sähköpostilla.

Porin Perusturvan laskujen liitteetPorin Sivistystoimialan laskujen liitteetMuiden Porin kaupungin toimialojen laskujen liitteet

porinperusturva.ostolaskut@porinperusturva.fi

porinsivistys.ostolaskut@pori.fiostolaskut@pori.fi
Porin kaupunki
Porin Perusturva ostolaskut
PL 121
28101 Pori
 
Porin kaupunki
Porin Sivistystoimiala ostolaskut
PL 121
28101 Pori
 
Porin kaupunki
Ostolaskut
PL 121
28101 Pori
 

Sähköpostin otsikkoon tulee laittaa toimittajan nimi ja laskun numero, sekä liitteiden nimeksi samoin toimittajan nimi ja laskun numero.

Näihin sähköposteihin tulee lähettää vain laskujen liitteet, ei laskuja. Sähköpostilla tulevat laskut joudumme palauttamaan lähettäjälle.

Jos lähetätte liitteet postitse, laittakaa niiden mukaan tieto minkä toimittajan liitteistä on kyse, sekä laskun numero, johon liitteet kuuluvat. Jos lähetätte samassa kuoressa usean laskun liitteitä, tulee tiedoista ilmetä mitkä liitteet kuuluvat mihinkin laskuun. Näihin osoitteisiin tulee lähettää vain laskujen liitteet, ei laskuja. 

Toimitusosoitteemme eivät muutu. Huomioittehan, että esimerkiksi mainokset, tiedotteet ja tavarat on lähetettävä tilaajan posti-/toimitusosoitteeseen. 

Lisätietoja: ostolaskut@pori.fi