Älä aikaile, laita hakemus tulemaan

Jos olet laittamassa hakemusta, huomasit varmaan, että Porin kaupungin työpaikkoja haetaan Kuntarekryn kautta. Kuntarekryssä voi jättää yhden hakemuksen samalla usean työnantajan käyttöön. Työpaikkoja löytyy paljon ja niitä on muillakin kaupungeilla ja kunnilla, mutta tänne Poriinhan sä haluat. 
 
Jos et juuri löytänyt itsellesi sopivaa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen ja täydennellä sitä tiedoillasi ja esimerkiksi kertoa, milloin olet käytettävissä. Saat myös ajankohtaista tietoa tarjolla olevista tehtävistä ja tietysti myös kunnista työnantajana. 
 
Sitten mennään niihin käytännön ohjeisiin. 
 
  • Valitse haluamasi paikka ja lue työpaikkailmoitus huolella. 
  • Hae paikkaa kohdasta "Hae työpaikkaa".
  • Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.
  • Täytä hakemus huolellisesti. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia. 
  • Pystyt muokkaamaan hakemustasi hakuajan päättymiseen asti.
  • Muista lopuksi lähettää hakemuksesi.
 
Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
 
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. 
 
Sähköiseen hakuun ohjeita: puh. 044 701 9989, puh. 044 701 3421 tai rekry@pori.fi
 

Tee hyvä hakemus

Ensinnäkin, kannattaa lukea työpaikkailmoitus kunnolla ja nostaa hakemuksessa esiin niitä osaamisia ja ominaisuuksia, joita me haemme. Kerro työhistoriastasi, kuvaile aiempia työtehtäviä sekä kerro meille, millainen tyyppi olet. 
Hakemuksissa ytimekkyys on kaunista. Jäsentele hakemus niin, että se on helppo lukea ja taidot on kerrottu napakasti. 
 
Ei kannata heittää hanskoja tiskiin, vaikka et kaikkia vaatimuksia täyttäisikään. Voit kertoa, miten ottaisit ne haltuun tulevaisuudessa. Sinulla voi olla kuitenkin jo erilaisia taitoja, joilla pystyt tehtävää hoitamaan. 
  • Avoimet työpaikat Kuntarekryssä