Sijaisrekrytointi

Porin kaupunki tarvitsee jatkuvasti sijaisia erilaisiin tehtäviin. Tarve sijaisista on erityisesti sivistystoimialan perusopetuksessa ja varhaiskasvatuksessa sekä palveluliikelaitoksen ateria- ja puhtauspalveluissa. Sijaisuuksiin rekrytoidaan alan valmiita ammattilaisia sekä alaa opiskelevia osaamisen mukaan.

Voit hakea Porin kaupungin sijaisuuksia Kuntarekryn avoimien työpaikkojen kautta ja rekisteröitymällä Kuntarekry.fi:n käyttäjäksi. Täytä hakemus huolellisesti ja tallenna hakemuksesi liitteeksi todistukset tutkinnoistasi. Jos olet opiskelija, tallenna liitteeksi viimeisin opintosuoritusotteesi. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat ohjeet haastattelun varaamiseksi Porin kaupungin HR-yksiköstä.

Sijaiseksi rekisteröityminen kuntarekryn kautta

  • Rekisteröidy Kuntarekry.fi:n käyttäjäksi.
  • Hae haluamaasi työpaikkaa Kuntarekry.fi-sivulta ja täytä hakemus.
  • Varaa aika haastatteluun (varhaiskasvatuksen sijaisuudet) p. 044 701 4680 tai rekry@pori.fi.
  • Varaa aika haastatteluun (muut sijaisuudet) osoitteesta rekry@pori.fi tai soittamalla p. 044 701 9989 tai p. 044 701 0885.

Alkuhaastattelu

Haastattelussa käydään läpi hakijan tutkinto- ja työhistoria sekä kirjataan työtehtävät, joihin hakija on soveltuva ja määritellään ne yksiköt, joissa hakija voi työskennellä. Tämän jälkeen hakijan on mahdollista saada tarjouksia sijaisuuksista Porin kaupungille. Avoinna olevista sijaisuuksista lähetetään tekstiviesti hakijoille ja viestissä annetaan ohjeet, miten toimitaan paikan vastaanottamiseksi. Mikäli et saanut sijaisuutta, saat ilmoituksen, että tehtävä on täytetty.

Yhteystietojen päivittäminen Kuntarekry-palvelussa

Muistathan pitää yhteys- ja hakemustietosi sekä käytettävyyskalenterisi ajan tasalla, jotta voimme tarjota juuri sinulle sopivia keikkatöitä! Saat päivitettyä tietojasi Kuntarekryn etusivun kautta ”Työnhakijalle”-osiosta. Sijaishakemuksesi on voimassa kolme kuukautta tietojen päivittämisestä lähtien.