Uutisarkisto

Perusturvan vanhuspalvelut osallistuvat aktiivisesti Vie vanhus ulos -kampanjaan
Perusturvan vanhuspalvelun yksiköt osallistuvat valtakunnalliseen Vie vanhus ulos -kampanjaan erilaisin ulkoilu- ja liikuntatempauksin. Yksiköt ovat haastaneet mukaan myös muut vanhuspalveluiden…

Taiteilija kannustaa kamppailuun demokraattisten oikeuksien puolesta
Saksalaisen taiteilijan Nasan Turin näyttely Kamppailu avautuu Porin taidemuseossa perjantaina 28. syyskuuta.

Taidetestaajat liikkeelle Satakunnassa
Taidetestaajat-hankkeen uusi lukuvuosi käynnistyy Satakunnassa. Noin 2300 kasia ja 200 opettajaa lähtevät testaamaan taidetta. Satakunnassa hanketta koordinoi Porin lastenkulttuurikeskus. Satakuntalaisina…

Lounais-Suomeen muuttaville kehitetään omaa sovellusta – vastaa kyselyyn
Lounais-Suomen yhteiseen Töihin tänne -markkinointikampanjaan kehitetään omaa sovellusta. Sovelluksen avulla Lounais-Suomeen töihin houkuteltavat voivat helposti etsiä lisätietoja lounaissuomalaisista kunnista, kaupungeista…

Ohjaamon valtaa nykytaide
Penni amperin Skaala värejä -nykytaidenäyttelyn avajaisia vietetään perjantaina 21. syyskuuta kello 10–18 Porin Ohjaamon tiloissa Kävelykadulla. Provokatiivinen näyttely on Porin…

Late Night with Jimmy Chiang Promenadisalissa torstaina 20.9.
Torstaina Pori Sinfonietta saa vieraakseen Jimmy Chiangin, joka toimii konsertissa pianosolistin ja kapellimestarin kaksoisroolissa. Illan aikana kuullaan Beethovenin, Ligetin ja…

Ryhdy turvalliseksi aikuiseksi porilaiselle nuorelle
Ryhtyisitkö sinä henkilökohtaiseksi turvalliseksi aikuiseksi 13-17 -vuotiaalle porilaiselle nuorelle? Antaisit omaa aikaasi, joka on nuorelle arvokasta.

Syksyn ylioppilaskirjoitukset alkavat
Syksyn 2018 ylioppilaskirjoitukset käynnistyvät maanantaina 17. syyskuuta. Reilun kahden viikon aikana on yhdeksän koepäivää ja kirjoitukset päättyvät keskiviikkona 3. lokakuuta.

Hävikkiviikko keskittyy ruokaan
Porin kouluissa on vietetty valtakunnallista Hävikkiviikkoa viikolla 37 eli 10.–16.9.2018. Jokavuotisen viikon tarkoituksena on nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin…