Porin museot ovat hereillä Museoiden yössä! Tule valvomaan kulttuurin parissa ja kokemaan yhdessä yössä. Porin taidemuseossa voit päästää luovuutesi irti työpajoissa, ihastua taidokkaaseen Moska-koiraan ja kokea liikkuvaa performanssitaidetta museon tiloissa. Intendentti Anni Saisto perehdyttää Jyrki Kankaan muistomerkkiprojektiin, Poriginal gallerian taiteilijat esittelevät näyttelyitään ja taidemuseon näyttelyistä löydät keskusteluoppaita. Ja paljon muuta!
Kevään viimeinen, neljä viikkoa kestävä päihdekuntoutumiskurssi on alkamassa toukokuun lopulla. Jos haluat muutosta elämääsi tai jos läheisesi saattaisi hyötyä kurssista, ota yhteyttä kurssiohjaajiin.
Porin perusturvan yhteistoiminta-alueella toteutettiin alkoholin ostokokeet maaliskuussa 2022 alkoholin myynnin ikärajavalvonnan testaamiseksi. Ostokokeissa myyjä kysyi henkilöllisyystodistuksen ja kieltäytyi myymästä 73 prosentissa tapauksista. Ehkäisevän päihdetyön Pakka-toiminta jatkaa yhteistyötä kauppojen kanssa vastuullisen myynnin vahvistamiseksi.
Reposaaren terveysasema on poikkeuksellisesti suljettu huomenna perjantaina 29.4.2022. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa.
Tiesitkö, että Noormarkussa sijaitsee edistyksellinen, ikääntyneiden kuntoutukseen keskittynyt yksikkö, jonka tavoitteena on saada yli 65-vuotiaat asiakkaat kuntoutumaan takaisin kotiin, omaan arkeensa? 
Porin perusturvan Maantiekadulla sijaitsevan Sote-keskus Lännen yhteydessä toimiva hoitotarvikejakelu palvelee tänään torstaina 21.4. poikkeuksellisesti vain puhelimitse.
Epäiletkö virtsatietulehdusta? Särkeekö korvaa? Vaivaako olkapään kipu? Näihin ja moniin muihin terveysongelmiin voit hakea apua Omaolo-palvelun kautta. Omaolosta saat myös hyvinvointia edistäviä palveluita, kuten tukea tupakoinnin lopettamiseen, arjessa jaksamiseen tai painon pudottamiseen.
Maanantaista 11.4. alkaen koronanäytteenotto on suljettu sunnuntaisin vähentyneen näytteenottotarpeen vuoksi.
Romanien kansallispäivää vietetään perjantaina 8.4.2022. Porissa kansallispäivä huomioidaan nostamalla romaniliput raatihuoneen ja torin lippusalkoihin. 

Sivut