Uutisarkisto

Porin kaupungin palvelut ovat saatavilla myös kesäaikaan. Aukioloajoissa on kuitenkin pieniä muutoksia, jotka kannattaa ottaa talteen. Aukioloaikoja päivitetään uutiseen aina tarpeen mukaan.
Pori on mukana Ysit kesäduuniin -kampanjassa ja on edesauttanut yhdeksäsluokkalaisten kesätyöllistymistä. Kaupunki työllistää ysejä itsekin esimerkiksi tekniselle toimialalle. Ysiluokkalaisille on palkattu oma esimiesharjoittelija.
Monivaiheinen kehitystyö tähtää sataman toimintojen parantamiseen, jotta kasvavaan kotimaisen kalan kysyntään pystytään vastaamaan. Nykyisen hallituksen ohjaama kotimaisen kalan edistämisohjelma ennustaakin, että tulevaisuuden ruokajärjestelmä sisältää enemmän kalaa. Tämä tarkoittaa huomattavaa, monen kymmenen miljoonan kalakilon lisätarvetta elintarvikemarkkinoilla.
Suomen ensimmäinen merialuesuunnitelma 2030 -luonnos on valmistunut. Digitaalinen suunnitelma on nähtävillä 18.5.-17.6.2020 välisen ajan.
Suomen ensimmäinen merialuesuunnitelma 2030 -luonnos on valmistunut. Digitaalinen suunnitelma on nähtävillä 18.5.-17.6.2020 välisen ajan.
Joukkoliikenne kärsii merkittäviä lipputulotappioita koronakriisin takia vähentyneen matkustuksen vuoksi. Kaupunginhallitus esittää miljoonan euron lisämäärärahaa ympäristö ja lupapalveluille joukkoliikenteen palvelutason säilyttämiseksi, kunnes kriisi väistyy ja joukkoliikenteen kysyntä jälleen kasvattaa lipputuloja. 
Satakunnan hankeyhteistyö toteuttaa Eurooppa-päivän tempauksen Facebookissa. Osallistu kilpailuun lauantaihin kello 17 mennessä keräämällä kirjaimia ja muodostamalla niistä Eurooppa-päivään liittyvä lause, ja voit voittaa VIP-herkkukassin.
Kaikille innokkaille kahvittelijoille suunnattu Reilun kaupan kahvitauko tulee taas torstaina 7.5. Pandemia-aikana korostuu myös tämän vuoden Reilun kahvitauon teema, joka on välittäminen.
Porin kaupunki ilmoitti helmikuussa etsivänsä vuokralaista Cafe Jazzina tunnetulle rantamakasiinille. Kaupunginhallitus käsitteli asiaa kokouksessaan 20. huhtikuuta ja päätti jättää asian pöydälle ja käsitellä asiaa maanantaina 4. toukokuuta.
Varsinais-Suomen ELY-keskuksessa on käsiteltävänä Suomen Hyötytuuli Oy:n Tahkoluodon merituulipuiston laajennuksen ympäristövaikutusten arviointiohjelma (YVA-ohjelma). Ympäristövaikutusten arvioinnissa tarkastellaan toteutusvaihtoehtoja. Viranomaisilla, kansalaisilla sekä yhteisöillä on mahdollisuus esittää mielipiteensä YVA-ohjelmasta.

Sivut