Uutisarkisto

Kevään 2021 oppilasvalinta suoritetaan ilmoittautumisen ja haastattelun perusteella. Hakuaika päättyy torstaina 6. toukokuuta.
Cygnaeuksen koulun ja Porin Suomalaisen Yhteislyseon (PSYL) lukion koulurakennukset suojellaan asemakaavalla. Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä kaavaluonnos ovat nähtävillä 5. toukokuuta asti.
Länsi-Porin alueella alkaa Vähärauman monitoimitalon rakentaminen. Alueen asukkaille järjestetään keskiviikkona 28. huhtikuuta kello 17.30 alkaen sähköinen tilaisuus, jossa kerrotaan rakentamisen etenemisestä, lähialueen puistoista sekä liikennejärjestelyistä
Porin lukiot siirtyvät takaisin lähiopetukseen 12. huhtikuuta alkaen Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmä ATTR:n suositusten mukaisesti.
Porilaisten 7-18-vuotiaiden lasten ja nuorten maksuton kesäruokailu esitetään järjestettäväksi jälleen vuonna 2021. Viime kesänä toiminnassa mukana olleet yhteistyötahot ovat jo ilmoittaneet halukkuutensa kesäruokailun järjestämiseen myös tulevana kesänä.
Porin yläkoulut palaavat lähiopetukseen maanantaina 29. maaliskuuta alkaen Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän suositusten mukaisesti.
Opetushallitus on myöntänyt Porin Lyseon lukiolle Erasmus+ -akkreditoinnin. Valtuutus tarkoittaa laatuvarmistettua Erasmus+ -ohjelman jäsenyyttä. Akkreditointi siirretään 1.8.2021 Porin lukion nimiin.
Itätuulen koulu ja Porin Setlementti ry ovat tehneet tiivistä yhteistyötä koulun arjessa ja yhteisöllisyyden kehittämisessä, ja yhdistys on tuonut esiin ajatuksen Itätuulen koulun käyttötarkoituksen laajentamisesta yhteisökouluksi.
Porissa hakuaika ensi syksynä alkavaan tuettuun varhaiskasvatukseen on 1.3.-16.4.2021. Mikäli lapsi ei vielä ole kunnallisen varhaiskasvatuksen palveluissa, haku tapahtuu sähköisesti, samoin jos lapsi on palvelusetelipäiväkodin asiakkaana.
Satakunnan siirryttyä koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen myös Porin yläkoulut siirtyvät etäopetukseen 4. maaliskuuta alkaen. Yläkouluikäisten ja sitä vanhempien harrastustoiminta kaupungin tiloissa keskeytetään 1. maaliskuuta alkaen.

Sivut