Yhteisötila Salonki

Yhteisötila Salonki tapahtumat

Salongin ohjelmakalenteri >>

Yhteisötilassa on tarjolla monipuolista ja erilaista toimintaa eri-ikäisille ihmiselle ja eriteemojen ympärille maanantaista torstaihin kello 13-18. Ohjelmaa järjestävät perusturva, kulttuuri-, kirjasto- ja nuorisopalvelut, koulut sekä eri yhdistykset. Perhekahvila on avoinna torstaisin ja perjantaisin kello 9-11.30.

Salongissa jaetaan halukkaille omiin astioihin kouluruokaa torstaisin ja perjantaisin kello 12-12.45, mikäli ruokaa on jäänyt jäljelle. Tarjolla on koulun ruokalistan mukaista laktoositonta perusruokaa. Ruokalista löytyy tästä.

Perjantai-iltapäivisin yhteisötilassa on ohjelmaton päivä. Tuolloin tila on käytettävissä kello 13-18 vapaaseen oleskeluun ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa itse toiminnan sisältöihin.  Salongin ohjelmakalenteri.

Yhteisötilan tavoitteena on vahvistaa lasten, nuorten, perheiden ja vanhusten voimavaroja ja yhteisöllisyyttä sekä tarjota vertaistukea ja vähentää yksinäisyyttä.

Yhteisötila Salonki on vuokrattavissa yksityishenkilöille sekä yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajille maanantaista perjantaihin kello 18-21.30.

Yhteisötilan vuokraukset tehdään Itätuulen kirjaston kautta tällä vuokrauslomakkeella. Varatut vuorot näkyvät Timmissä.

 

Itätuulen yhteisötila Salonki
Itätuulen yhteisötila Salonki