Jätehuoltoyhtiö Keräämö Oy

Vastuu uuden jätelain toteutumisesta kuuluu kaikille. Siksi myös koko kierrätyksen ja jätehuollon toteutumisesta huolehtiva järjestelmä uudistuu samalla. Se vaatii taakseen uuden yhtiön, sillä olemassa oleva infrastruktuuri ei ole valmis näin suureen muutokseen.

Keräämö on Porin, Ulvilan, Kokemäen, Harjavallan, Nakkilan, Merikarvian, Pomarkun ja Siikaisten yhdessä omistama kunnallinen jätehuoltoyhtiö. Yhtiö aloitti toimintansa 1.4.2023. Järjestämme kunnan vastuulla olevat jätehuollon palvelut näissä kunnissa 120 000 asukkaalle. Palveluihimme kuuluvat mm. Hangassuon jätekeskuksen hoitaminen, lajitteluasemien ja hyötyjätepisteiden ylläpito, vaarallisen jätteen vastaanotto ja jäteneuvonta. 

Porin seudun jäteneuvonta on nyt Keräämön neuvontaa

Tutut jätehuollon neuvontapalvelut löytyvät jatkossa Keräämön kautta.  Neuvontaan voi aina ottaa yhteyttä, jos jokin asia jätehuollossa on epäselvä tai muuten askarruttaa. Muutoksen myötä toukokuun alussa jaettava asiakaslehti on nimeltään Keräämö. Neuvonnan puhelinnumero säilyy samana eli 044 701 2500 ja uusi sähköpostiosoite on neuvonta@keraamo.fi.

Kaikki tiedot jätehuollosta laskutuksesta lajitteluun löydät jatkosta Keräämön nettisivuilta.