Uramahdollisuudet

Pori on periksiantamaton, itsepäinen, mutta aina uudelleen luovasta hulluudesta ja vastakohdista voimaa ammentava kaupunki. Sen ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä — alalla kuin alalla.

 • Työpöytä
  Harjoittelu

  Ura kaupungilla voi alkaa monella tapaa. Meillä pääset kehittymään asiantuntijana ja käyttämään vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa.

 • Valokuva tietokoneen näppäimistöstä
  Opinnäytetyö

  Opinnäytetöitä ovat mm. ammattikorkeakoulujen AMK-opinnäytetyöt ja YAMK-opinnäytetyöt sekä yliopistojen pro gradut, lisensiaattityöt ja väitöskirjat. Opinnäytetyö on mahdollista tehdä yhteistyössä työelämän kanssa. Lisätietoa aiheesta päivitetään tälle sivulle.

 • Ihmisiä nauttimassa kesäpäivästä Kirjurissa
  Kesätyöt

  Porin kaupunki tarjoaa vaikka minkälaisia kesätöitä ja vaikka kenelle. Tarjolla on monenlaisia tehtäviä niin ensimmäistä kesätyöpaikkaansa etsiville kuin opinnoissaan pidemmällä oleville.

 • Työpaikat

  Porin kaupungilla työskentelee joukko eri alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Toimenkuvasta riippumatta pidämme kaikki yhdessä huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin.