kulttuuri

Pohjoispuisto
Porilaisten koulujen syyslomaa vietetään 22.–28. lokakuuta. Tekemistä riittää tapahtumista itsenäiseen ulkoiluun. Syysloman voi startata jo lauantaina Lempipaikka-tapahtumassa.
Taikasauva, pöllöjä ja kirjoja
Viime lauantaina järjestetty koko perheen Harry Potter -tapahtuma Tylypori keräsi koolle noin 800 kävijää. Tapahtuma kiinnosti niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin.
Orkesteria
Valtakunnallisella vanhustenviikolla Pori Sinfonietta kiertää konsertoimassa porilaisissa palvelukodeissa. Keskiviikolle ja torstaille sijoittuvat konsertit soitetaan Viikkarin Valkamassa, kuntoutuskoti DiaViressä, Ruskakodissa ja Palmu Porissa.
Nippori 2018. Taidekuja Nuokkarilla. Kuva: Tiina Tommila / Porin lastenkulttuurikeskus
Anime- ja mangatapahtuma Nippori järjestettiin lauantaina 29.9. kello 12–20. Tapahtumaan osallistui yhteensä noin 400 eri ikäistä harrastajaa ympäri Suomea. Välitön palaute oli innostunutta ja positiivista ja nähtiin kilpailuissa onnenkyyneleitäkin. Parhaillaan on käynnissä Porilaine-lehden yleisöäänestys, jossa pääsee valitsemaan suosikkinsa tapahtumassa nähdyistä asuista.
Kukat Kokemäenjoen rannalla
Porin kaupunginhallitus on yksimielisesti evästänyt sivistystoimialan toimialajohtaja Esa Kohtamäkeä selvittämään mahdollisuutta yhdistää liikunta- ja nuorisoyksikön sekä kulttuuriyksikön palvelut yhteiseen yksikköön.
Kirjurinluoto kesällä
Koko perheen tapahtumassa juhlitaan erilaisia kulttuureja. Kaikkien kulttuurien edustajat ovat tervetulleita kaikille avoimeen juhlaan.
Elokuvakysely
Muun muassa tähän kysymykseen voi vastata Porin kaupungin kyselyssä, jolla kerätään tietoa ja ideoita elokuvatoiminnan ja audiovisuaalisen kulttuurin edistämiseksi.
Porin kulttuuripolku - Porin kaupungin kulttuuriopetussuunnitelma
Euroopan komissio ja Europa Nostra, Euroopan johtava kulttuuriperintöalan verkosto, julkistivat 15.5.2018 vuoden 2018 EU:n kulttuuriperintöpalkinnon ja Europa Nostra -palkintojen voittajat. Tämän vuoden voittajien joukossa on Kulttuurivoltti-hanke ja kulttuurikasvatussuunnitelmat Suomessa. Satakunnassa kulttuurikasvatussuunnitelmien syntymistä kuntiin tukee Porin lastenkulttuurikeskus.
Elokuvakysely
Muun muassa tähän kysymykseen voi vastata Porin kaupungin kyselyssä, jolla kerätään tietoa ja ideoita elokuvatoiminnan ja audiovisuaalisen kulttuurin edistämiseksi.

Sivut

Subscribe to feed